Met het alumnibeleid en het bijhouden van een alumnibestand wil EOS meer betrokkenheid van oud-leden genereren. Alumni worden op de hoogte gehouden van EOS-activiteiten en kunnen oud-studiegenoten één à twee keer per jaar ontmoeten tijdens een gezellige EOS-activiteit, die speciaal voor hen wordt georganiseerd door de Alumni Commissie. EOS is van mening dat afgestudeerden aan FSW van grote waarde kunnen zijn voor de vereniging. Deze waarde kan zich met name uiten in de ervaringen en contacten van deze mensen.

Voor de invulling van de diverse studie- en arbeidsmarktgerelateerde activiteiten heeft EOS een grote behoefte aan interessante sprekers. Met name Alumni vormen een rijke bron hiervoor. Met deze contacten kan EOS nog interessantere congressen, workshops, bedrijfsbezoeken en andere bijeenkomsten organiseren.

Tevens willen wij graag bijhouden in welke functies en bij welke ondernemingen afgestudeerde FSW'ers terechtkomen. Op deze manier kunnen wij studenten met vragen over hun toekomst voorbeelden geven over de functies die zij kunnen bekleden wanneer ze hun studie hebben afgerond. Graag zouden we iedereen die ooit lid is geweest van EOS in ons bestand willen opnemen. Daarom willen wij iedereen vragen zich in te schrijven, zodat de komende lustra groots gevierd kunnen worden.

Wat biedt EOS jou?

Eénmaal per jaar een sociale activiteit om even bij te praten met andere actieve oud-EOS-leden. Te denken valt aan een gezellige borrel. Daarnaast krijg je de nieuwsbrief van EOS. Verder word je op de hoogte gehouden van interessante activiteiten en ander belangrijk nieuws van EOS. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

EOS kan je zo nu en dan benaderen met de vraag of je wilt meewerken aan activiteiten, bijvoorbeeld als spreker. Wellicht kan de organisatie waar je werkzaam bent (geweest) ook wat betekenen als sponsor voor bijvoorbeeld congressen. Daarnaast vragen we je om adreswijzigingen en carrièrewijzigingen aan ons door te geven zodat ons bestand actueel blijft.


Word EOS Alumnus/Alumna! Meld je aan door een e-mail te sturen naar Mara ter Avest via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alumni commissie

Interesse om deel te nemen aan de commissie die deze activiteiten organiseert? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie over de commissie vind je hier.