Vrienden van EOS!

Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

Voor wie is het ‘Vrienden van EOS’-lidmaatschap?
Vrienden van EOS zijn EOS-alumni of FSW-betrokkenen, die niet (meer) aan de FSW studeren maar nog steeds betrokken willen blijven bij EOS. Vrienden van EOS betalen jaarlijks een zelf-vastgesteld bedrag waarmee ze de vereniging financieel steunen. Hier krijgen vrienden van EOS, naast vele karmapunten, ook nog wat leuke extra’s voor terug.

Wat biedt EOS jou?
Als vriend van EOS heb je dezelfde rechten als een alumnus, maar krijg je ook nog vele extra’s. Zo ben je nog steeds welkom op alle EOS-activiteiten, ALV’s en mag je deelnemen aan bepaalde commissies (Lustrum Commissie, Alumni Commissie en de Raad & Controle Commissies). Als vriend van EOS word je gezien als een actieve alumnus en dus ook als eerste benaderd voor business- en netwerk-evenementen. Daarnaast ben je natuurlijk welkom op de jaarlijkse alumni-activiteit, maar er zal ook worden gestreefd naar een jaarlijks sociale activiteit speciaal voor vrienden van EOS.

Wat wordt er van jou gevraagd?
Als vriend van EOS betaal je ieder jaar een contributie ter hoogte van het jaarlijkse contributiebedrag voor leden (vijftien euro). Mocht je EOS willen steunen met een hoger bedrag, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Wanneer je meer dan €100,- per jaar betaalt, kom je zelfs aan de ‘Wall of Fame’ in onze ledenruimte te hangen. Met het extra geld dat wordt binnengehaald door jouw lidmaatschap kan EOS de studententijd van vele studenten nóg leuker maken. Je lidmaatschap loopt door, dus je kan je hele leven een vriend van EOS blijven. Natuurlijk kan je je lidmaatschap ook weer opzeggen.

Word vriend van EOS!
Meld je hier aan!