Word jij Vriend van EOS?
Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt, maar studeer je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Of ben je betrokken bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij vanuit je huidige positie iets bijdragen aan de EOS Businessclub, naar EOS-activiteiten gaan of deelnemen aan bepaalde commissies? Word dan nu Vriend van EOS!


Voor wie is het ‘Vrienden van EOS’-lidmaatschap?
Vrienden van EOS zijn EOS-alumni of FSW-betrokkenen, die niet (meer) aan de FSW studeren maar nog steeds betrokken willen blijven bij EOS. Vrienden van EOS betalen jaarlijks een zelf-vastgesteld bedrag waarmee ze de vereniging financieel steunen. Hier krijgen vrienden van EOS, naast vele karmapunten, ook nog wat leuke extra’s voor terug. Dit jaar zijn er bijvoorbeeld pakketten samengesteld voor Vrienden van EOS. Bij een bijdrage van €25 tot €65 euro krijg je een EOS-notitieboekje, voor een bedrag van €65 tot €99 euro een EOS-linnentasje en bij een bedrag van boven €100 euro een champagne/wijndop.


Wat biedt EOS jou?
Als vriend van EOS heb je verder dezelfde rechten als een alumnus, mag je naar EOS-activiteiten of deelnemen aan bepaalde commissies (Lustrum Commissie, Alumni Commissie en de Raad & Controle Commissies). Daarnaast ben je natuurlijk welkom op de jaarlijkse alumni-activiteit, maar er zal ook worden gestreefd naar een jaarlijks sociale activiteit speciaal voor vrienden van EOS.


Wat wordt er van jou gevraagd?
Als vriend van EOS betaal je ieder jaar een contributie ter hoogte van het jaarlijkse contributiebedrag voor leden (vijftien euro). Mocht je EOS willen steunen met een hoger bedrag, dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Wanneer je meer dan €100,- per jaar betaalt, kom je zelfs aan de ‘Wall of Fame’ in onze ledenruimte te hangen. Het lidmaatschap is opzegbaar. 

Met het extra geld dat wordt binnengehaald door jouw lidmaatschap is de Dragons’ Den teruggekomen. Commissies krijgen twee keer per jaar de kans om een pitch te geven en kans te maken om hun ideeën waar te maken.


Dragons’ Den winnaars van 2018-2019
Afgelopen jaar hebben de Vrienden van EOS het mogelijk gemaakt:
• Dat er voor het eerst sinds drie jaar een Carrièremarkt heeft plaatsgevonden tijdens de Carrièreweek. De Carrièreweek Commissie I, Businessclub Commissie en de Externe Relatie Commissie hebben de handen ineengeslagen en hun krachten gebundeld om een goedbezochte Carrièremarkt neer te zetten.
• Dat inspirerende sprekers op het EOS-congres konden worden uitgenodigd om te spreken.
• Dat op het ledenweekend het mogelijk is om een Silent Disco te laten plaatsvinden.


Word vriend van EOS!
Meld je hier aan!