Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Manon Paape - Voorzitter
Hallooo! Mijn naam is Manon en ik ben aankomend jaar Voorzitter van het XXIVe bestuur van EOS. Momenteel ben ik nog een poging aan het doen tot het halen van een vak van het tweede jaar Communicatiewetenschap en vanaf komend collegejaar zal mijn leven voornamelijk in het teken staan van de vereniging. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met mijn bestuur te gaan knallen komend jaar. Hopelijk komen jullie ons dan ook vergezellen in FoyEOS het komende jaar voor een tosti, een samenvatting of gewoon voor een praatje!

Sharon Morri - Secretaris
Hallo allemaal! Ik ben Sharon Morri, 21 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik zit momenteel in de laatste (en drukste) fase van mijn bacheloropleiding Communicatiewetenschap en het ziet ernaar uit dat ik over een paar weken officieel afgestudeerd ben! Spannend! Maar waarschijnlijk nog spannender is dat ik in september Secretaris word van het XXIVe bestuur van EOS. Ik heb samen met mijn vijf andere lieve (kandidaats)bestuursgenoten er super veel zin in!

Frank Brugman - Penningmeester
Hallo, ik ben Frank Brugman, 23 jaar oud en de aankomende Penningmeester. Ik zal dit jaar alle begrotingen in de gaten houden en hulp bieden bij mensen die meer willen leren over begrotingen. Ik heb er heel veel zin in, vooral omdat ik veel ideeën heb om EOS naar een hoger niveau te tillen.

Shade de Wit - Externe Betrekkingen
Hoi! Mijn naam is Shade, ik ben 20 jaar en studeer Bestuurs- en Organisatiewetenschap. In 2019-2020 zal ik de functie Externe Betrekkingen mogen vervullen. Hetgeen waar ik het meeste naar uitkijk, is het ontmoeten van al onze partners en het maken van nieuwe natuurlijk. Hiernaast kijk ik er enorm naar uit om onze leden te ontmoeten en mijn allereerste FoyEOS dienst te draaien!

Noah Serkei - Public Relations
Hey, mijn naam is Noah en ik ben eerstejaars B&O student. Na een jaar reizen en een onsuccesvol jaartje psychologie ben ik uiteindelijk op de VU gaan studeren, waar ik het erg naar mijn zin heb. Volgend jaar ga ik mij volledig inzetten als Public Relations van het nieuwe bestuur van EOS en er een mooi jaar van maken.

Andrea Nauta - Facultaire Zaken
Mijn naam is Andrea Nauta en ik ben 21 jaar oud. Aankomend schooljaar zal ik de functie Facultaire Zaken vervullen binnen het bestuur. In mijn bestuursjaar zal mijn focus zijn om een geweldig jaar neer te zetten voor alle FSW-studenten. Ik heb zin om alle leden te leren kennen en hen te doen inzien dat zij veel meer uit hun studie kunnen halen dan alleen colleges!

Liefs,
Het XXIVe bestuur

61970031 4117701801601761 8419516672016121856 o