Ben jij op zoek naar leuk studentenwerk? Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. In veel verschillende branches hebben wij vacatures openstaan. Zo zijn wij actief in onder andere de zorg, ICT, techniek, logistiek, automotive, zakelijke- en financiële dienstverlening. In wat voor branche jij studentenwerk zoekt, maakt dus niet uit. Wij hebben voor jou altijd een leuke studentenbaan klaarstaan. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Daarnaast doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij je later kan onderscheiden van jouw studiegenootjes.

Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Doordat wij na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou voeren, weten we waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. We proberen dan ook een bedrijf te vinden die in het vakgebied van jouw voorkeur werkzaam is. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij!

Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, zal je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten, waardoor je nieuwe vrienden ontmoet. Elke werkdag is anders waardoor het minder snel gaat vervelen.

Kijk snel in de stage- & vacaturebank voor een selectie aan mogelijkheden waar jij kunt werken of kijk op de website van Recruit a Student voor meer informatie en om je in te schrijven!

 

logo