Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Deelnemen VU Introductieweek!
    Business

Meld je aan!

Klik hier om je gratis aan te melden voor de EOS Businessclub!

Meer informatie

De EOS Businessclub is een exclusief platform voor leden van Faculteitsvereniging EOS. Door middel van loopbaangerichte activiteiten, georganiseerd in samenwerking met partners uit het bedrijfsleven, streeft de Businessclub ernaar om studenten te ondersteunen in de ontwikkeling van professionele vaardigheden en zo een brug te slaan tussen student en arbeidsmarkt.

Iedere maand worden er voor de leden van de Businessclub 1 á 2 activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen verschillen tussen trainingen om de professionele vaardigheden te verbeteren, tot inhousedagen om in contact te komen met potentiële werkgevers en inspiratie op te doen. Ook worden er verschillende masterclasses, workshops en andere loopbangeörienteerde activiteiten georganiseerd. Voor iedere student zitten er dus relevante activiteiten tussen. 

Als lid hoef je niet bij elke activiteit aanwezig te zijn. Jij kiest zelf welke activiteiten voor jou relevant zijn en daar meld je je voor aan. Ben je een bachelor student en wil je meer aan je professionele vaardigheden werken? Meld ja dan aan voor een van de vele trainingen en workshops! Ben je een master student en heb je meer behoefte aan in contact komen met bedrijven? Kom dan naar een van de vele inhousedagen of de carrieremarkt aan het einde van het jaar!

Om lid te worden van de EOS Businessclub dien je het aanmeldformulier in te vullen en lid te zijn van Faculteitsvereniging EOS. Daarnaast dien je aan te kunnen tonen gemotiveerd te zijn en jezelf te willen ontwikkelen. In het aanmeldformulier beantwoord je een aantal vragen waaruit jouw motivatie blijkt. Op basis daarvan wordt een selectie gemaakt. Schrik niet, voor gemotiveerde studenten is altijd plek!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

The Hospitalitist

Wat onderscheid jou nu echt? Wie ben jij en wat wil je? Je staat aan het begin van de rest van je carrière en kan nog elke kant op. Maar hoe dan? Ben jij op zoek naar een bijbaan die niet alleen om geld verdienen draait, maar waar je ook een groot sociaal netwerk opbouwt, jouw (borrel)skills traint en tot nieuwe inzichten over jezelf komt en begeleiding en tools ontvangt waar jij je verdere carrière wat aan hebt? Dan zoek je The Hospitalitist.

Bij ons krijg jij de regie in handen en bepaal jij hoeveel je werkt, waar en wanneer. Je komt bij Partners als Rijks, Hete Peper, de A'dam Toren, THIS IS HOLLAND, Afas Live en meer te werken in Amsterdam. Ook in Utrecht en Den Haag hebben wij een vestiging waarbij je bijvoorbeeld in kastelen staat te werken of bij het Binnenhof. Ook staan wij op alle Heineken festivals te shinen, denk aan Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air en Lowlands. Van barvrouw, tot gastheer, van festivals tot koninklijke diners, wij doen het allemaal.

Ga jij altijd tot het uiterste? Ben jij een gastvrijheidsdier in hart en nieren? Wil je samen met ons groeien? Meld je dan aan!

Aanmelden

The Hospitalitist vindt dat goede service alleen kan worden gerealiseerd met goede mensen. Daarom investeren ze veel aandacht in hun medewerkers. En daarom investeren ze in een relatie met EOS. Interesse in deze bijbaan? Klik hier!jpg hosp

Nieuws

Aangepaste openingstijden kamers EOS

Vanwege de vakantie is Faculteitsvereniging EOS gesloten. Vanaf woensdag 15 augustus zijn zowel de bestuurskamer (HG 02A-61) als FoyEOS (HG 02A-03) weer geopend!

Namens het XXIIe en XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!