Sanya

Mijn naam is Sanya Berkhout. Ik ben 21 jaar en kom uit het prachtige Almere. Nadat ik mijn eerste jaar heb afgerond, besloot ik te verhuizen naar Amsterdam. Na twee jaar te hebben gewerkt voor VoorUit, waarbij ik een gratis kamer kreeg in ruil voor tien uur maatschappelijk werk, ben ik afgelopen zomer verhuisd naar Amstelveen. De reden hiervan was omdat ik besloot dat ik een bestuursjaar bij EOS wilde gaan doen en daardoor niet kon blijven werken bij VoorUit. Als derdejaars student Bestuurs- & Organisatiewetenschap mistte ik namelijk de praktische ervaring die ik niet op kon doen met studeren, maar wel belangrijk vond voordat ik de arbeidsmarkt zou betreden. Daarnaast had ik het zo naar mijn zin bij EOS en voelde ik mij hier helemaal thuis, dat ik bedacht dat een bestuursjaar een mooie nieuwe uitdaging zou zijn. Na mijn sollicitaties in spanning te hebben afgewacht, kreeg ik uiteindelijk te horen dat ik komend jaar Voorzitter zal zijn van deze prachtige vereniging.

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het XXIIe bestuur en de vereniging in haar geheel. Samen met het bestuur zullen wij ons komend jaar gaan richten op de ontwikkeling van de student. In ons beleidsplan ‘Ontwikkeling’ valt te lezen hoe wij studenten willen ondersteunen in loopbaanoriëntatie en daarnaast maatschappelijk bewust willen maken. Beide thema’s zijn van essentieel belang in de ontwikkeling van de student. Als voorzitter zal ik er op toezien dat onze beleidspunten met volle overgave worden uitgevoerd en daarmee EOS van nog meer waarde voor leden te laten zijn.
Tot slot coördineer ik dit jaar de Weekend Commissie en zal ik namens EOS plaats nemen in het Universitair Verenigingen Overleg (UVO), Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie (LaSSA) en G5.

Ik wil graag afsluiten door mijn vertrouwen uit te spreken in de rest van het bestuur. Met behulp van ieders kwaliteiten zullen wij er een mooi jaar van maken voor EOS.