Mijn naam is Thara van den Bedem en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort, maar ben 2 jaar geleden verhuisd naar het mooie Uilenstede. Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor Communicatiewetenschap afgerond.

Mijn eerste kennismaking met EOS was tijdens de VU Introductiedagen. Tijdens deze periode ben ik enthousiast geworden over EOS en heb ik me ingeschreven om een commissie te doen. Ik ben de toenmalige Almanak Commissie gaan doen, wat nu de Media Commissie is. Tijdens dit jaar heb ik ontzettend veel leuke mensen ontmoet en een hele leuke tijd gehad. 

Daarom ben ik in mijn tweede jaar opnieuw een commissie gedaan, de toenmalige Weekend Commissie. Met deze commissie hebben wij een superleuk ledenweekend en het introductieweekend naar Antwerpen georganiseerd. Het jaar daarop, mijn derde jaar, heb ik me weer ingeschreven voor een commissie, dit keer voor Carpe Noctem. Na drie jaar actief lid te zijn geweest binnen EOS, heb ik besloten om me een jaar volledig in te zetten voor EOS door een bestuursjaar te doen.

Als voorzitter van het XXVe bestuur ben ik eindverantwoordelijk voor alles dat zich binnen EOS afspeelt. Ik zal mij dit jaar vooral bezig houden met het uitvoeren van ons beleidsplan ‘Accessibility’, waarin wij focussen op de toegankelijkheid van EOS. Vooral in tijden van het coronavirus is het belangrijk dat EOS toegankelijk is en blijft voor haar leden. Daarnaast hebben wij dit jaar als doel om EOS toegankelijker te maken voor studenten die vooral op zoek zijn naar studie- en business gerelateerde activiteiten. Dat willen wij doen door cursussen aan te gaan bieden en door relevante organisaties te koppelen aan de wensen van de FSW-studenten.

Dit jaar coördineer ik Carpe Noctem en de Wintersport Commissie. Daarnaast neem ik namens EOS plaats in het Universitair Verenigingen Overleg (UVO), National Council of Communication Science (NCCS) en G5.

Ik kijk onwijs uit naar komend jaar en hoop jullie allemaal te zien!