EOS 3256Mijn naam is Nathalie de Pater. Ik ben 21 jaar en kom uit Alphen aan den Rijn. Afgelopen jaar was ik tweedejaars Bestuurs- en Organisatiewetenschap student. Na deze twee jaar voel ik thuis op de VU, bij EOS en in Amsterdam. Vandaar dat ik nu alweer meer dan een jaar een leuk huisje in Amsterdam heb! Al vanaf de introductieweek ben ik erg enthousiast over deze mooie oranje vereniging. EOS heeft mij de mogelijkheid gegeven mijzelf te ontwikkelen door de verschillende commissies die ik heb gedaan en daarnaast heb ik veel nieuwe mensen leren. Na mijn commissiewerk heb ik besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en daarom heb ik gesolliciteerd voor het XXIIIe bestuur.

Dit jaar ben ik voorzitter van het XXIIIe bestuur. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het bestuur en de vereniging in haar geheel. In ons bestuursjaar staat ‘Verrijking’ centraal. Faculteitsvereniging EOS heeft door de jaren heen een groot en waardevol ledenbestand opgebouwd. Met haar leden maakt EOS haar succesvolle bestaan mogelijk en is zij in staat zich te blijven ontwikkelen en verbeteren. Omdat leden zo belangrijk zijn voor de vereniging, wil het bestuur het lidmaatschap verrijken met verschillende voordelen. Daarnaast zien wij de kans op het ledenbestand te verrijken. Ik kijk uit naar alle uitdagingen die dit jaar met zich mee zal brengen.

Dit jaar zal ik de Community Committee en de Introductie Commissie coördineren. Daarnaast zal ik namens EOS plaats nemen in het Universitair Verenigingen Overleg (UVO), Landelijk Overlegorgaan Bestuurskundeverenigingen (LOB) en G5.

Vol vertrouwen ga ik, samen met het bestuur, dit jaar tegemoet. Samen zullen wij er een mooi jaar van maken voor EOS.