EOS 3314

Mijn naam is Nora Zuijdam, 21 jaar oud en ik studeer Communicatiewetenschap. Ik ben geboren en getogen langs de Zuid-Hollandse kust. Drie jaar geleden ben ik vanwege mijn studie aan de Vrije Universiteit verhuisd naar het mooie Haarlem. Dit was dan ook het moment dat ik kennis maakte met Faculteitsvereniging EOS.

Na een ontzettend leuke introductieweek, wist ik zeker dat ik vaker bij EOS te vinden zou zijn. Zo ben ik twee jaar geleden begonnen in een commissie. Als Public Relations van de Actief Commissie (ja toen zat het er al in) ontmoette ik nog meer nieuwe leden binnen EOS. Het jaar erna was ik de voorzitter van deze commissie en dat smaakte naar meer. Ik merkte dat ik het heel leuk vond om me in te zetten voor EOS en maakte op de wintersportreis vrienden voor het leven. Toen wist ik het zeker: ik wil een bestuursjaar gaan doen bij deze prachtige vereniging.

Na twee spannende sollicitatierondes, waarbij er veel heen en weer geappt werd met de andere kandidaten, kreeg ik het verlossende telefoontje: ik was geselecteerd voor de functie Public Relations binnen het XXIIIe bestuur der Faculteitsvereniging EOS. Het voelde alsof je gebeld werd door je mentor dat je geslaagd was voor je VWO-diploma, zo spannend. Nu kon het echte werk beginnen! Tijd voor de overdracht!

Afgelopen zomer heb ik vele avonden met mijn voorgangster op de VU doorgebracht om alle ins en outs van de functie Public Relations te leren. Dankzij de goede overdracht ken ik nu de fijne kneepjes van het vak en start ik vol goede moed aan dit bestuursjaar.

Aankomend jaar zal ik de promotie van EOS en haar activiteiten verzorgen. Hieronder valt het verzorgen van de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Snapchat, maar ook het maken van flyers, informatieboekjes en het plakken van posters horen bij de functie Public Relations. En natuurlijk het bijhouden van de website waar je nu dit stukje leest.

Naast het inzetten van de promotie voor EOS zal ik een coördinerende rol hebben binnen de Almanak Commissie, Media Commissie, Actief Commissie en de Master Groups. Daarnaast zal ik samen met een EOS-lid plaatsnemen in het LOS (Landelijk Overlegorgaan Sociologie).

Ik heb ontzettend veel zin om te starten met alle toppers van het XXIIIe bestuur! We gaan er een mooi jaar van maken!