Romy

Mijn naam is Romy van der Kleij, 22 jaar oud en derdejaars studente Bestuurs- & Organisatiewetenschap. Ik ben geboren in Purmerend, maar opgegroeid in het mooie Hoorn. Nu alweer twee jaar geleden begon ik me meer te verdiepen in EOS. Natuurlijk had ik af en toe een borrel of feest bezocht, maar echt actief bij EOS was ik nog niet. Dat veranderde toen ik de fantastische beslissing nam om te solliciteren voor een commissie en werd aangenomen! Na een geweldig jaar als PR-commissielid van Carpe Noctem heb ik ontzettend veel nieuwe vrienden gemaakt en heel veel geleerd. Stiekem wist ik toen eigenlijk al dat ik in het bestuur van EOS wilde. Toch was ik voor mijn gevoel nog niet helemaal klaar voor een bestuursjaar.

Iets meer dan een jaar geleden verliet ik het thuisfront door te verhuizen naar Amsterdam, nog zo’n goede keuze! Doordat ik meer in Amsterdam was, leerde ik nog meer mensen kennen en werd ik nog enthousiaster over EOS. Ik besloot nog een commissie te gaan doen, namelijk de Almanak Commissie. Hier werd ik de Voorzitter van en terwijl mijn commissie en ik nog druk bezig waren met de Almanak, kwam het eerste promofilmpje voor een nieuw bestuur op de EOS Facebookpagina online. Dit keer was ik er 100% zeker van: ik ga vol voor een bestuursjaar bij EOS!

Na een heftige sollicitatieronde, waarbij mijn nagels het helaas niet hebben overleefd, kreeg ik het verlossende telefoontje: ik was geselecteerd voor de functie Public Relations binnen het XXIIe bestuur van Faculteitsvereniging EOS. Voor het eerst stond ik met mijn mond vol tanden: het is gelukt! Afgelopen zomer heb ik vele uren met mijn voorgangster op de VU doorgebracht om de fijne kneepjes van mijn functie te leren. Hierdoor kan ik vol zelfvertrouwen en goede moed zeggen dat ik met ontzettend veel plezier mijn functie ga volbrengen!

Aankomend jaar zal de promotie van EOS gaan gebeuren op social media, waar onder andere de Facebook-pagina, de Instagramaccount en de website onder vallen. Daarnaast zal er ook promotie plaatsvinden ‘offline’, door middel van posters & flyers.

Naast het inzetten voor de promotie van EOS zal ik een coördinerende rol hebben binnen de Almanak Commissie, Media Commissie en de International Businesstrip Commissie. Daarnaast zal ik samen met een EOS-lid plaatsnemen in het LOS (Landelijk Overlegorgaan Sociologie).

Ik ben klaar voor een uitdagend jaar met heel veel gezelligheid, nieuwe ervaringen en mooie promotie!