Mijn naam is Ditmar Ferment en ik ben 23. Ik ben geboren in Maarssen, maar woon inmiddels al een tijdje op Uilenstede, de mooiste studentencampus die er is! Ik zit op het moment in het derde jaar van mijn bachelor Communcatiewetenschap.

Ik maakte voor het eerst kennis met EOS tijdens de VU introductiedagen en was gelijk enthousiast genoeg dat ik lid wilde worden. Na een aantal jaar actief lid te zijn geweest bij EOS schreef ik me in voor de borrel commissie, waar we enorm leuke en goed bezochte borrels hebben georganiseerd. Nadat ik 3 jaar actief lid was geweest, besloot ik dat het tijd was om me nog meer in te zetten voor EOS en een bestuursjaar te gaan doen!

Als Public Relations van het XXVben ik verantwoordelijk voor het beheren van de Social Media en de website. Daarnaast werk ik samen met de PR leden van commissies voor de promotie van hun evenementen en ben ik ook verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitbrengen van de merchandise! In deze tijd van het coronavirus is social media belangrijker dan ooit omdat dit de belangrijkste manier is om in contact te komen met jullie, onze leden. Mocht je vragen hebben over iets binnen EOS, twijfel dus niet om via Social Media contact op te nemen!

Dit jaar cöordineer ik de Ambiance Commissie, de Master Commissie en de Media Commissie. Verder neem ik namens EOS plaats in het Landelijk Overlegorgaan Sociologie (LOS).

Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar en hoop jullie vaak te zien!