EOS 3321Mijn naam is Elianne Jantzen en ik ben 19 jaar oud. Geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in Hilversum. Toen ik vorig jaar meedeed met de VU introductiedagen maakte ik voor het eerst kennis met Faculteitsvereniging EOS. Ik voelde me hier gelijk thuis en wist al snel dat ik ook graag een commissie zou willen doen. Ik vond het altijd al leuk om events en feesten te organiseren, en was toen ook heel blij dat ik in de Weekend Commissie terecht kwam. Samen met de Weekend Commissie heb ik afgelopen jaar het Ledenweekend georganiseerd en organiseer ik komend jaar nog het eerstejaarsweekend naar Antwerpen! Daarnaast vond ik het zo gezellig bij EOS, dat ik bij veel activiteiten vorig jaar aanwezig was. De gezelligheid en het werken in een commissie vond ik zo leuk dat ik besloot om te gaan solliciteren voor bestuur. Ik was dan ook heel erg blij toen ik te horen kreeg dat ik aangesteld zou worden voor de functie Interne Betrekkingen.

Als Internus ben ik verantwoordelijk voor alle 24 commissies van EOS, ben ik betrokken bij alle commissieleden en alles wat hierbij komt kijken. Samen met Isa Vos en de Sollicitatie Commissie zal ik verantwoordelijk zijn voor het vervullen van de commissies. Daarnaast zal ik trainingen organiseren en plan ik de altijd zo gezellige commissieledenuitjes. Ook zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor het versturen van de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen en fungeer ik binnen EOS als vertrouwenspersoon voor alle commissieleden en het bestuur. Heb je een vraag of zit je iets dwars? Neem dan vooral contact met me op of kom even langs!

Naast de Sollicitatie Commissie zal ik dit jaar ook de Bachelor Commissie, Eerstejaars Commissie en de Weekend Commissie coördineren. Verder zal ik namens EOS plaatsnemen in het LaSSA, het Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie.

Ik kijk er naar uit om met het bestuur een gezellig en mooi jaar naar te zetten en hoop jullie allemaal te zien bij EOS! Liefs!