Kim

Mijn naam is Kim van der Laken, ik ben 21 jaar en ik kom uit Heiloo. Drie jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding Bestuurs- en Organisatiewetenschap en inmiddels heb ik mijn bachelor afgerond. Mijn eerste kennismaking met Faculteitsvereniging EOS was tijdens mijn introductieweek. Ik vond deze week zo leuk, dat ik gedurende het collegejaar naar nog veel meer activiteiten van EOS ben gegaan . In mijn tweede jaar wilde ik graag een commissie gaan doen. Voor mij was het al snel duidelijk dat dit de Actief Commissie was. Sporten is altijd al mijn hobby geweest en het organiseren van onder andere een wintersport leek mij een grote uitdaging. Het jaar daarna heb ik de EOS-activiteiten mogen organiseren tijdens de introductieweek. Het samenwerken met mijn commissieleden en de gezelligheid die EOS biedt, bevielen mij zo goed dat ik besloot een bestuursjaar te gaan doen.

Ik heb dit jaar de functie van Interne Betrekkingen, dit betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor alle 23 commissies van EOS, de commissieleden en alles wat hier nog meer bij komt kijken. Samen met Eva van der Zanden en de Sollicitatie Commissie zal ik verantwoordelijk zijn voor het vullen van de commissies, het organiseren van trainingen en het plannen van de commissieledenuitjes. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het versturen van de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen en fungeer ik als de vertrouwenspersoon binnen EOS voor alle commissieleden en het bestuur. Heb je een vraag of zit je iets dwars? Neem dan vooral contact met mij op of kom even langs!

Naast de Sollicitatie Commissie zal ik dit jaar ook de Actief Commissie en de Eerstejaars Commissie coördineren. Verder zal ik samen met Jeanne Wiersma plaatsnemen in het CW-zusjesoverleg.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuur er een onwijs mooi jaar van te maken en ik hoop jullie allemaal snel te zien in FoyEOS!