EOS 3276Mijn naam is Charlotte Mulder, ik ben 20 jaar oud en student Bestuurs-en Organisatiewetenschap. Ik ben opgegroeid in Den Haag maar vanwege mijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam woon ik inmiddels alweer 2 jaar in onze hoofdstad.

Met veel plezier maakte ik hier kennis met EOS, een vereniging waar ik mijzelf al snel thuis voelde. Als eerste jaars studente nam ik daarom plaats in de Weekend Commissie, waar ik met veel plezier het jaarlijkse ledenweekend en natuurlijk het legendarische weekend naar Antwerpen organiseerde. Via deze weg heb ik veel vrienden gemaakt en natuurlijk een hoop leuke dingen meegemaakt. Gedurende mijn tweede studie jaar heb ik stage gelopen bij Sollicitego, een leerzaam half jaar waarin in mijzelf positief heb ontwikkeld. Helaas maakte deze stage dat ik geen tijd had voor nog een commissie naast de voltijd studie B&O. Gelukkig kan ik dit komend collegejaar allemaal compenseren, want in de functie Externe Betrekkingen zal ik plaatsnemen in het XXIIIe bestuur van Faculteitsvereniging EOS. Met veel plezier kijk ik uit naar dit jaar, waarin ik verantwoordelijk ben voor acquisitie, relatiebeheer en coördinatie van verschillende commissies. Daarnaast zal ik namens Faculteitsvereniging EOS plaatsnemen in het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskunde (LOB).

Ik kijk met veel enthousiasme uit naar dit bestuursjaar en sta uiteraard altijd open voor vragen en/of ideeën. Je kunt mij 5 dagen per week vinden in FoyEOS of de bestuurskamer!