MaxLectori Salutem,

Mijn naam is Max Koningen, op dit moment 21 jaren oud en afkomstig uit een klein dorpje in Brabant genaamd Best. Na een mislukte poging tot studeren aan de Tilburg University besloot ik in 2015 om Bestuurs- en Organisatiewetenschappen te gaan studeren aan de Vrije Universiteit. Om de volle ervaring van het studentenleven mee te maken verhuisde ik naar Amsterdam en besloot ik ook om deel te gaan nemen aan de VU Introductiedagen (de nieuwe naam van de IDEE-week).

Vanaf de eerste dag was ik compleet verkocht aan EOS. Ik schreef me dus ook al snel in om mijn eerste functie in een commissie te gaan doen: Externe Betrekkingen in de Weekend Commissie. Met veel plezier organiseerde ik met deze commissie het ledenweekend en introductieweekend. In het tweede jaar vond ik het tijd om een serieuzere commissie te gaan doen en daarom solliciteerde ik voor de Loopbaanweek Commissie I. Om halverwege het jaar te besluiten om daarnaast ook nog deel uit te willen maken van de Introductiecommissie. Beide commissies heb ik wederom met veel plezier uitgevoerd!

Dit jaar wacht er echter een nieuwe uitdaging. Ik ga aan de slag als bestuurslid Externe Betrekkingen in het XXIIe bestuur van Faculteitsvereniging EOS. Voor mij een grote eer en nog grotere uitdaging, waarvan ik overtuigd ben dat ik deze aankan. Ik ga mij dit jaar richten op het contact met partners en sponsoren van EOS en op het opzetten van nieuwe samenwerkingen.

Daarnaast zal ik aankomend jaar een drietal commissies coördineren, namelijk de Carrièreeweek I en Carrièreweek II commissie en de Externe Relaties Commissie. Daarnaast neem ik namens Faculteitsvereniging EOS plaats in het Landelijk Overleg Bestuurskunde (LOB).

Ik heb ontzettend veel zin in mijn bestuursjaar en sta altijd open voor vragen en ideeën. Voor elke vraag of idee zijn wij vijf dagen per week geopend. We helpen jullie graag in FoyEOS of de bestuurskamer!