Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

Introductiefeest: Welcome to EOS

21Aug.

Van augustus 21, 23:00 tot augustus 22, 03:00

Bij Thorbeckeplein 5, 1017 CS Amsterdam, Nederland

Naast de studie en business activiteiten weten wij bij EOS ook hoe je een feestje moet bouwen! Wij sluiten de eerste dag van de VU Introductiedagen daarom goed af met ons eigen introductiefeest.


Doe een dansje met je mede intro-studenten of leer je mentoren beter kennen, alles is mogelijk op deze onvergetelijke avond. Hoewel dit feest georganiseerd wordt in de VU Introductiedagen zijn huidige EOS-leden ook van harte welkom, we maken er met zijn alleen een groot spektakel van!

(Let op: Voor EOS-leden die geen EOS-introductiepakket hebben of geen mentor zijn is de entreeprijs €5,- alleen deze studenten hoeven een kaartje te kopen, er zijn ook tickets verkrijgbaar aan de deur)

Koop je kaartje: hier


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...