Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

VU Introductiedagen - Bachelor en Premaster

21Aug.

Van augustus 21, 10:00 tot augustus 27, 23:59

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Tijdens de VU Introductiedagen heeft EOS, zoals ieder jaar, een extra eigen programma samengesteld om jouw studententijd goed te beginnen! 

Wil jij nog meer uit de VU Introductiedagen halen? Meld je dan aan voor het EOS programma tijdens de VU Introductiedagen!


Je kan je aanmelden voor het vijfdaagse EOS programma via het aanmeldformulier voor de VU Introductiedagen op de website van de Vrije Universiteit. Voor maar €17,50 kan je deelnemen aan de onderstaande activiteiten!

Volg je de tweedaagse Introductie van de VU en wil je toch deelnemen aan het EOS programma? Dat kan! Je kan je vanaf maandag 26 augustus aanmelden voor het tweedaagse EOS programma bij de EOS-balie in HG-02A03.

Woendsdag 21 augustus 19:00 - Bootje varen met EOS

We beginnen de avond met een zomerse boottocht over het IJ. Hier hebben alle groepjes de kans om elkaar beter te leren kennen. Een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen in de heerlijke avondzon onder het genot van een drankje.

Woendsdag 21 augustus 23:00 - Openingsfeest: Welkom bij EOS!

Na de boottocht, gaan we gezellig door naar het hartje van Amsterdam voor het openingsfeest. Een goede introductie tot EOS en het bruisende nachtleven in Amsterdam.

Donderdag 22 augustus 22:00 - Kroegentocht

Op donderdagavond gaan we langs een paar van de gezelligste kroegen op het Leidseplein. We sluiten deze kroegentocht af bij onze hoofdsponsor: de Surprisebar!

Vrijdag 23 augustus 22:00 - NoNoMes

Om de week goed af te sluiten, zullen we nog één keer feesten bij de studentenvereniging, namelijk NoNoMes!

Let op: bovenstaande activiteiten vallen alleen onder de vijfdaagse introductieweek. Hieronder lees je de activiteiten tijdens de overige twee dagen, die zowel bij de vijfdaagse als de tweedaagse EOS programma horen! (De onderstaande activiteiten horen ook bij het introductiepakket van de premasterstudenten).

Maandag 26 augustus 19:00 - Verrassingsactiviteit

Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, maar we kunnen je verzekeren dat het een legendarisch spektakel zal zijn!

Maandag 26 augustus 22:00 - Unitas

Na de verrassingsactiviteit zullen we naar een van de grootste feesten in de introductieweek toegaan: Unitas in de Melkweg!

Dinsdag 27 augustus 08:30 - Wakker worden met EOS!

Dinsdag belooft een mooie, maar intensieve dag te worden. Je begint deze dag samen met EOS. De Introductie Commissie zorgt ‘s ochtends voor een heerlijk ontbijtje met tosti’s, koffie en thee zodat je de dag goed kan beginnen.

DSC 0010

 

Wg meer uit de VU Introductiedagen halen? Meld je dan aan voor het EOS programma tijdens de VU Introductiedagen!

Je kan je aanmelden voor het vijfdaagse EOS programma via het aanmeldformulier voor de VU Introductiedagen op de website van de Vrije Universiteit. Voor maar €17,50 kan je deelnemen aan de onderstaande activiteiten! Volg je de tweedaagse Introductie van de VU en wil je toch deelnemen aan het EOS programma? Dat kan! Je kan je vanaf maandag 26 augustus aanmelden voor het tweedaagse EOS programma bij de EOS-balie in HG-02A03.

 

Woendsdag 21 augustus 19:00 - Bootje varen met EOS

We gaan ’s avonds met iedereen de boot op om een boottocht te maken over het IJ. Hier hebben alle groepjes de kans om elkaar beter te leren kennen. Een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen in de heerlijke avondzon onder het genot van een heerlijk muziekje.

Woendsdag 21 augustus 23:00 - Openingsfeest: Welkom bij EOS!

Nadat we van de boot afkomen, gaan we gezellig door naar het nachtelijk Amsterdam voor het openingsfeest. We willen je namelijk introduceren aan het bruisende nachtleven dat Amsterdam te bieden heeft.

Donderdag 22 augustus 22:00 - Kroegentocht

Op donderdagavond gaan we jullie een paar van de beste hotspots op het Leidseplein laten zien in de vorm van een kroegentocht. Een van deze hotspots is onze altijd gezellige hoofdsponsor: de Surprisebar!

Vrijdag 23 augustus 22:00 - NoNoMes

Om de eerste helft van de week goed af te sluiten, zullen we nog één keer feesten bij een echte studentenvereniging, namelijk NoNoMes!

Maandag 26 augustus 19:00 - Verrassingsactiviteit

Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, maar we kunnen je verzekeren dat het een legendarisch spektakel zal zijn!

Maandag 26 augustus 22:00 - Unitas

Na de verrassingsactiviteit zullen we naar een van de grootste feesten in de introductieweek toegaan: Unitas in de Melkweg! Dit gaan wij doen bij studentenvereniging Unitas!

Dinsdag 27 augustus 08:30 - Wakker worden met EOS!

Dinsdag belooft een mooie, maar intensieve dag te worden. Je begint deze dag samen met EOS. De Introductie Commissie zorgt ‘s ochtends voor een heerlijk ontbijtje met op het menu: tosti’s, koffie en thee.


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...