Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS businessclub
  EOS businessclub
 • KNAEK
  KNAEK
 • Word lid!
  Word lid!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!

EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie

11Jun.

Van juni 11, 2019 13:00 tot juni 11, 2019 16:00

Bij Distelweg, 1031 Amsterdam, Nederland

Vind jij het leuk om de beste tweedehands pronkstukken te ontdekken? En wil je ook nog iets goeds doen voor de maatschappij? Ga dan op dinsdagmiddag 11 juni samen met de werknemers van Kringloopwinkel De Lokatie aan de slag om de winkel in te richten en het magazijn op orde te brengen tijdens EOS helpt Kringloopwinkel De Lokatie!


De Lokatie is een recycling bedrijf dat bijdraagt aan de verlenging van de levensduur van goederen. Elke week worden er nieuwe spullen geleverd: vintage meubels, servies, schilderijen en boeken. Naast deze opbrengsten biedt de organisatie werkplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Rekening houdend met de beperkingen van de deelnemers wordt er gewerkt aan de uitbreiding van hun competenties en wordt er gezocht naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Er is maar een beperkt aantal plekken vrij voor dit evenement, dus wees er snel bij! Meld je aan via www.eosvu.nl/kringloop!


Nieuws

Happy New Year!

We at EOS would like to wish you a happy new year! A new year also means a whole lot of new and fun EOS activities.

Join us for international food and games on January 7th. Down for a drink? We’ve at EOS got you, come socialize at the new year’s borrel for the first borrel of the decennium! (Pre)Master student and want to blow of some steam? Join us for the (Pre)Master Vrijmibo on January 10th.

Het EOS jaar is begonnen!

Na een geslaagde introweek is het EOS jaar weer begonnen!
Wij beginnen deze maand goed met de commissie informatie borrel en natuurlijk het introductie weekend naar Antwerpen.
Kom vooral langs in de FoyEOS (HG-02A3) voor een tosti of een potje tafel voetbal en voor vragen kan je altijd langs de Bestuurskamer (HG-02A61) komen. 
Wij van het XXIVe bestuur wensen jullie een fantastisch begin van het jaar toe!

Blog

EOS-blog #23: Onze laatste dagen als bestuur

Lief EOS-lid,

Allereerst hoop ik dat je een fijne vakantie hebt gehad, uitgerust bent en een hoop leuke dingen gedaan hebt! Inmiddels zijn de colleges weer begonnen, wat betekent dat het nieuwe collegejaar officieel van start is gegaan.

Daarnaast betekent dit ook het einde van ons bestuursjaar. Waar we vorig jaar rond deze tijd bijna ingehamerd werden als XXIIIe bestuur, worden we nu bijna uitgehamerd.

Lees meer...