Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • het XXIVe bestuur!
  het XXIVe bestuur!
 • EOS Congress
  EOS Congress
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future

Freshmen Boat Trip

04Apr.

Van april 04, 19:00 tot april 04, 21:00

Bij Dijksgracht, 1019 BT Amsterdam, Nederland

Het is alweer bijna april en dat betekent dat de Eerstejaars Commissie weer een nieuw evenement organiseert voor alle eerstejaars! Op 4 april om 19:00 zullen wij wegvaren bij Hannekes boom om te beginnen aan onze boottocht over de Amsterdamse wateren.Onder het genot van een onbeperkt aantal drankjes en wat lekkere hapjes varen we met z’n allen de zonsondergang tegemoet tijdens de Freshmen Boat Trip!

Dit allemaal voor slechts een kleine bijdrage van €10! Mocht het weer ons in de steek laten, dan kunnen we er altijd een overdekte tocht van maken. Er is slechts ruimte voor 40 personen, dus wees er dus snel bij en meld je aan via www.eosvu.nl/boattrip!


Nieuws

Meld je aan voor het XXIVe bestuur!

Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #15: Het EOS Congres 2019

Lieve lezers,

Framing, een concept wat vaak gebruikt wordt in de politiek, door organisaties en natuurlijk in het nieuws. Maar wat weten wij hier nu eigenlijk van en hoeveel invloed heeft dat daadwerkelijk op onze gedachten en acties?

Lees meer...