Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Masterclass Theoretisch Kader Schrijven

22Feb.

Van februari 22, 17:30 tot februari 22, 19:30

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Ben jij bezig met je scriptie en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Meld je dan aan voor de EOS Masterclass theoretisch kader schrijven!

De EOS Masterclass Theoretisch Kader Schrijven is nu ook open voor bachelorstudenten!


In deze masterclass leer je alles over het schrijven van een theoretisch kader voor je thesis. Hoe begin je, wat zijn de valkuilen en hoe ziet een goed theoretisch kader eruit? Het komt allemaal aan bod!

Deze masterclass wordt georganiseerd door Afstudeerbegeleider. Zij verzorgen sinds 2010 professionele afstudeerbegeleiding voor studenten en hebben inmiddels meer dan 5000 studenten geholpen met afstuderen.

De masterclass vindt plaats op vrijdag 22 februari van 17:30 tot 19:30 op de Vrije Universiteit in lokaal HG-02A24.

De kosten voor deze masterclass zijn €10,- inclusief een hapje en een drankje tijdens de pauze. Schrijf je in via www.eosvu.nl/masterclass!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...