Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

Masterclass Theoretisch Kader Schrijven

22Feb.

Van februari 22, 17:30 tot februari 22, 19:30

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Ben jij bezig met je scriptie en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Meld je dan aan voor de EOS Masterclass theoretisch kader schrijven!

De EOS Masterclass Theoretisch Kader Schrijven is nu ook open voor bachelorstudenten!


In deze masterclass leer je alles over het schrijven van een theoretisch kader voor je thesis. Hoe begin je, wat zijn de valkuilen en hoe ziet een goed theoretisch kader eruit? Het komt allemaal aan bod!

Deze masterclass wordt georganiseerd door Afstudeerbegeleider. Zij verzorgen sinds 2010 professionele afstudeerbegeleiding voor studenten en hebben inmiddels meer dan 5000 studenten geholpen met afstuderen.

De masterclass vindt plaats op vrijdag 22 februari van 17:30 tot 19:30 op de Vrije Universiteit in lokaal HG-02A24.

De kosten voor deze masterclass zijn €10,- inclusief een hapje en een drankje tijdens de pauze. Schrijf je in via www.eosvu.nl/masterclass!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...