Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Landelijk Sociologie Congres 2019

18Feb.

Van februari 18, 11:30 tot februari 18, 17:00

Bij Domplein 29, 3512 JE Utrecht, Nederland

Vrijheid: voor sommigen lijkt dit een vanzelfsprekendheid, voor anderen zeker niet. Maar wat is vrijheid nu eigenlijk? Welke vormen van vrijheid bestaan er en hoe kan de sociologie hier naar kijken? Dit komt allemaal ter sprake tijdens het Landelijk Sociologie Congres 2019!


Tijdens het congres zullen drie vormen van vrijheid besproken worden door diverse sprekers: ideologische vrijheid, vrijheid binnen de wet en instellingen en seksuele vrijheid. Tevens is er een mastermarkt, waar verschillende masterstudies uit alle hoeken van het land vertegenwoordigd zijn. Ideaal voor het kiezen van een masterrichting dus!

Zoals gezegd nemen verschillende sprekers ons in drie rondes mee in de verscheidene vormen van vrijheid via verschillende invalshoeken. De sprekers zullen in de komende tijd via het Facebook event bekend worden gemaakt. Houd dit evenement dus in de gaten voor meer informatie over het Landelijk Sociologie Congres 2019!

Tickets voor het meest interessante sociologie-evenement van het jaar zijn nu hier te koop. Een ticket voor het congres kost €5,-.

FB Banner


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...