Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • het XXIVe bestuur!
  het XXIVe bestuur!
 • EOS Congress
  EOS Congress
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future

Landelijk Sociologie Congres 2019

18Feb.

Van februari 18, 11:30 tot februari 18, 17:00

Bij Domplein 29, 3512 JE Utrecht, Nederland

Vrijheid: voor sommigen lijkt dit een vanzelfsprekendheid, voor anderen zeker niet. Maar wat is vrijheid nu eigenlijk? Welke vormen van vrijheid bestaan er en hoe kan de sociologie hier naar kijken? Dit komt allemaal ter sprake tijdens het Landelijk Sociologie Congres 2019!


Tijdens het congres zullen drie vormen van vrijheid besproken worden door diverse sprekers: ideologische vrijheid, vrijheid binnen de wet en instellingen en seksuele vrijheid. Tevens is er een mastermarkt, waar verschillende masterstudies uit alle hoeken van het land vertegenwoordigd zijn. Ideaal voor het kiezen van een masterrichting dus!

Zoals gezegd nemen verschillende sprekers ons in drie rondes mee in de verscheidene vormen van vrijheid via verschillende invalshoeken. De sprekers zullen in de komende tijd via het Facebook event bekend worden gemaakt. Houd dit evenement dus in de gaten voor meer informatie over het Landelijk Sociologie Congres 2019!

Tickets voor het meest interessante sociologie-evenement van het jaar zijn nu hier te koop. Een ticket voor het congres kost €5,-.

FB Banner


Nieuws

Meld je aan voor het XXIVe bestuur!

Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #15: Het EOS Congres 2019

Lieve lezers,

Framing, een concept wat vaak gebruikt wordt in de politiek, door organisaties en natuurlijk in het nieuws. Maar wat weten wij hier nu eigenlijk van en hoeveel invloed heeft dat daadwerkelijk op onze gedachten en acties?

Lees meer...