Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

EOS naar Jinek

11Jan.

Van januari 11, 21:15 tot januari 11, 23:59

Bij Pazzanistraat, 1014 DB Amsterdam, Nederland

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een talkshow? En ook nog een rondleiding willen krijgen backstage? Ga dan op vrijdag 11 januari mee met met EOS naar Jinek!


Dit is een gratis evenement voor master- en premasterstudenten!

We zullen in de avond een aflevering van Jinek bijwonen, een rondleiding door de studio krijgen en er is ook nog een mogelijkheid om van tevoren iets te eten met z'n allen bij Brouwerij Troost. Wil je vooraf ook mee eten? Geef dat dan aan in het inschrijfformulier.

Geef je op via www.eosvu.nl/jinek! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

We verzamelen om 19:30 bij Brouwerij Troost Westergas. Voor de mensen die niet mee gaan eten, we zien jullie graag om 21:15 bij het Mediacafé Amsterdam Westergasfabriek.


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...