Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

EOS naar Jinek

11Jan.

Van januari 11, 21:15 tot januari 11, 23:59

Bij Pazzanistraat, 1014 DB Amsterdam, Nederland

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een talkshow? En ook nog een rondleiding willen krijgen backstage? Ga dan op vrijdag 11 januari mee met met EOS naar Jinek!


Dit is een gratis evenement voor master- en premasterstudenten!

We zullen in de avond een aflevering van Jinek bijwonen, een rondleiding door de studio krijgen en er is ook nog een mogelijkheid om van tevoren iets te eten met z'n allen bij Brouwerij Troost. Wil je vooraf ook mee eten? Geef dat dan aan in het inschrijfformulier.

Geef je op via www.eosvu.nl/jinek! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

We verzamelen om 19:30 bij Brouwerij Troost Westergas. Voor de mensen die niet mee gaan eten, we zien jullie graag om 21:15 bij het Mediacafé Amsterdam Westergasfabriek.


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...