Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Sinterkerst Borrel

06Dec.

Van december 06, 2018 17:00 tot december 06, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! De Sint is weer in het land en dat wil natuurlijk zeggen dat hij ook even een bezoekje brengt aan FoyEOS tijdens de Sinterkerst Borrel!


Op 6 december zullen wij Sinterklaas uitzwaaien naar Spanje, dus kom gezellig pepernoten eten en Sinterklaasliedjes zingen. Als je heel braaf bent geweest, mag je misschien zelfs op schoot bij Sinterklaas.

Nadat wij afscheid hebben genomen van Sinterklaas, kun je volop genieten van kerstnummers zoals 'All I want for Christmas' om zo alvast in de kerststemming te komen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...