Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

American College Borrel

08Nov.

Van november 08, 2018 17:00 tot november 08, 2018 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Op 8 november organiseert de nieuwe Borrel Commissie haar eerste themaborrel van dit studiejaar. Dit wil jij natuurlijk niet missen! Dit is niet zomaar een borrel, maar een American College Borrel!


Je kan het volgende verwachten: red cups, American football players, cheerleaders en typisch Amerikaanse spelletjes. Wil jij kans maken op een mooie prijs? Vergeet je dan niet in te schrijven voor het toernooi als tweetal! Dit kan tijdens de borrel in FoyEOS tot 18:00. Tot dan!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...