Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Wintersport Sauze d'Oulx

02Feb.

Van februari 02, 16:00 tot februari 10, 14:00

Bij 10050 Sauze d'Oulx, Turijn, Italië

Van 2 tot en met 10 februari zal EOS weer op legendarische wintersportreis gaan. Dit jaar gaan we naar Sauze d'Oulx in Italië!

Op de grens van Frankrijk en Italië is er voor ieder wat wils, met maar liefst 400 km aan pistes. Voor €459,- zit je met al je EOS-vrienden in Sauze d'Oulx, inclusief verblijf, vervoer, skipas, unieke EOS-hoody en nog vele andere verrassingen!


Als je nog niet om bent: Sauze d'Oulx heeft een groter aanbod aan bars, clubs en restaurants dan een gemiddeld wintersportdorp in Oostenrijk of Frankrijk!

De inschrijvingen gaan open op maandag 12 november 2018 om 17:00, dus zorg dat je ruim op tijd klaar zit achter je laptop! Om je in te schrijven ga je naar www.eosvu.nl/sauzedoulx. Let op: de link zal pas actief worden op 12 november om 17:00!

Houd het Facebook evenement in de gaten voor meer informatie over deze reis!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...