Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • het XXIVe bestuur!
  het XXIVe bestuur!
 • EOS Congress
  EOS Congress
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future

Wintersport Sauze d'Oulx

02Feb.

Van februari 02, 16:00 tot februari 10, 14:00

Bij 10050 Sauze d'Oulx, Turijn, Italië

Van 2 tot en met 10 februari zal EOS weer op legendarische wintersportreis gaan. Dit jaar gaan we naar Sauze d'Oulx in Italië!

Op de grens van Frankrijk en Italië is er voor ieder wat wils, met maar liefst 400 km aan pistes. Voor €459,- zit je met al je EOS-vrienden in Sauze d'Oulx, inclusief verblijf, vervoer, skipas, unieke EOS-hoody en nog vele andere verrassingen!


Als je nog niet om bent: Sauze d'Oulx heeft een groter aanbod aan bars, clubs en restaurants dan een gemiddeld wintersportdorp in Oostenrijk of Frankrijk!

De inschrijvingen gaan open op maandag 12 november 2018 om 17:00, dus zorg dat je ruim op tijd klaar zit achter je laptop! Om je in te schrijven ga je naar www.eosvu.nl/sauzedoulx. Let op: de link zal pas actief worden op 12 november om 17:00!

Houd het Facebook evenement in de gaten voor meer informatie over deze reis!


Nieuws

Meld je aan voor het XXIVe bestuur!

Faculteitsvereniging EOS is alweer op zoek naar het XXIVe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #15: Het EOS Congres 2019

Lieve lezers,

Framing, een concept wat vaak gebruikt wordt in de politiek, door organisaties en natuurlijk in het nieuws. Maar wat weten wij hier nu eigenlijk van en hoeveel invloed heeft dat daadwerkelijk op onze gedachten en acties?

Lees meer...