Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Wintersport Sauze d'Oulx

02Feb.

Van februari 02, 16:00 tot februari 10, 14:00

Bij 10050 Sauze d'Oulx, Turijn, Italië

Van 2 tot en met 10 februari zal EOS weer op legendarische wintersportreis gaan. Dit jaar gaan we naar Sauze d'Oulx in Italië!

Op de grens van Frankrijk en Italië is er voor ieder wat wils, met maar liefst 400 km aan pistes. Voor €459,- zit je met al je EOS-vrienden in Sauze d'Oulx, inclusief verblijf, vervoer, skipas, unieke EOS-hoody en nog vele andere verrassingen!


Als je nog niet om bent: Sauze d'Oulx heeft een groter aanbod aan bars, clubs en restaurants dan een gemiddeld wintersportdorp in Oostenrijk of Frankrijk!

De inschrijvingen gaan open op maandag 12 november 2018 om 17:00, dus zorg dat je ruim op tijd klaar zit achter je laptop! Om je in te schrijven ga je naar www.eosvu.nl/sauzedoulx. Let op: de link zal pas actief worden op 12 november om 17:00!

Houd het Facebook evenement in de gaten voor meer informatie over deze reis!


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...