Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Valentijnsborrel

14Feb.

Van februari 14, 17:00 tot februari 14, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Lieve tortelduifjes en single pringles! Op donderdag 14 februari is het tijd voor de meest liefdevolle borrel van het jaar: de EOS Valentijnsborrel!


Je krijgt eindelijk de kans om de liefde te verklaren aan jouw EOS-crush! Ben je eigenlijk hartstikke sad en wil je Valentijnsdag liever helemaal niet vieren? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom om gezellig te knuffelen met de Borrel Commissie en te genieten van een borrel met een zak chips!

Houd dit evenement in de gaten om mee te doen aan de geweldige rozenactie en jouw crush te verrassen met een persoonlijke boodschap!


Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-Blog #12: Wat is er bijzonder aan je bestuursjaar?

Lieve lezer,

Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2019-2020! In deze blog vertellen de bestuursleden allemaal iets wat zij bijzonder vinden aan hun bestuursjaar.

Lees meer...