Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Het EOS intro programma
  Het EOS intro programma
 • Word lid!
  Word lid!
 • Introductie weekend
  Introductie weekend
 • Koop je boekenpakket!
  Koop je boekenpakket!
 • master groups
  master groups
 • EOS LEdenpas
  EOS LEdenpas

Biercantus: Sparkle & Shine

20Feb.

Van februari 20, 17:00 tot februari 20, 21:00

Bij De Boelelaan 1081C, 1081 HV Amsterdam, Nederland

Zet 20 februari in je agenda, want dan staat de enige echte EOS Biercantus: Sparkle & Shine op het programma!


Hét evenement waar velen van jullie het hele jaar naar hebben gesmacht zal dit jaar in het teken staan van Sparkle & Shine. Haal dus je glitterpak uit de kast en kom er zo gierend als Geer en Goor weer uit. Geen kleur is te gek, alles is welkom zolang je maar shinet als de Toppers. Zing de keeltjes maar vast warm. Voor de best geklede persoon ligt er nog een beloning op passend niveau in het verschiet!

De Tuinzaal opent vanaf 17:00 haar deuren en we beginnen om 17:30. Ieder jaar is de Biercantus weer een populaire activiteit, dus schrijf je snel in want vol = vol!

Dus laß doch die Sorgen zu Haus en koop je kaartje voor dit spektakel! De kaartjes kosten €10,- en zijn te koop vanaf vrijdag 1 februari 12:00 via www.eosvu.nl/biercantus2019!


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...