Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

Biercantus: Sparkle & Shine

20Feb.

Van februari 20, 17:00 tot februari 20, 21:00

Bij De Boelelaan 1081C, 1081 HV Amsterdam, Nederland

Zet 20 februari in je agenda, want dan staat de enige echte EOS Biercantus: Sparkle & Shine op het programma!


Hét evenement waar velen van jullie het hele jaar naar hebben gesmacht zal dit jaar in het teken staan van Sparkle & Shine. Haal dus je glitterpak uit de kast en kom er zo gierend als Geer en Goor weer uit. Geen kleur is te gek, alles is welkom zolang je maar shinet als de Toppers. Zing de keeltjes maar vast warm. Voor de best geklede persoon ligt er nog een beloning op passend niveau in het verschiet!

De Tuinzaal opent vanaf 17:00 haar deuren en we beginnen om 17:30. Ieder jaar is de Biercantus weer een populaire activiteit, dus schrijf je snel in want vol = vol!

Dus laß doch die Sorgen zu Haus en koop je kaartje voor dit spektakel! De kaartjes kosten €10,- en zijn te koop vanaf vrijdag 1 februari 12:00 via www.eosvu.nl/biercantus2019!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...