Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • EOS Presents: Night Tales
  EOS Presents: Night Tales
 • LCB 2019: City of the Future
  LCB 2019: City of the Future
 • Ledenweekend
  Ledenweekend

Koningsmarkt

25Apr.

Van april 25, 17:00 tot april 25, 22:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Vind jij de markten met Koningsdag ook altijd zo leuk, maar vind je het eigenlijk te vroeg om je bed ervoor uit te komen? Bij EOS hebben wij op 25 april een EOS Koningsmarkt! Voor deze borrel hoef jij totaal niet vroeg je bed uit te komen, sterker nog je kan lekker uitslapen.


Je zal thuis vast wel iets hebben liggen waarvan jij denkt: 'dit was echt een leuk ding, maar ik heb er niks meer aan'. Misschien dat iemand anders er gelukkig van kan worden. Neem dit vooral mee en ruil dit onder het genot van een lekker koud drankje tijdens de EOS Koningsmarkt!


Nieuws

Meld je aan voor de Raad van Advies of de Solcie!

Het is vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor de Raad van Advies en de Sollicitatie Commissie van EOS! 

Ben jij initiatiefrijk, kan je goed samenwerken en je inleven in anderen? Maar kan jij ook onafhankelijk een oordeel vormen, adviseren en verantwoordelijk en discreet met informatie omgaan? Dan zoeken wij jou voor één van deze commissies! 

Lees meer...

Blog

EOS-blog #17: Het Landelijk Congres der Bestuurskunde

Lieve lezers,

Op 7 en 8 mei vindt het Landelijk Congres der Bestuurskunde plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Het thema van het congres is 'City of the Future: Risks and Opportunities of Future Urban Governance'.

Ben je geïnteresseerd in hoe de stad van de toekomst er uit kan zien en welke bestuurlijke vraagstukken hierbij komen kijken? Of wil je als bestuurskundige student in contact komen met jouw toekomstige werkgever? Zorg dan dat je 7 en 8 mei aanwezig bent!

Lees meer...