Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!
  • Ledenweekend
    Ledenweekend

Batavierenrace

10May.

Van mei 10, 16:00 tot mei 12, 13:00

Bij Enschede, Nederland

Van vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei is het weer zo ver, dan reist EOS af naar het prachtige Enschede om mee te doen aan de grootste estafetteloop van de Benelux: de Batavierenrace!

De EOS Batavierenrace 2019 is vanaf nu ook open voor niet-leden, dus nodig al je sportieve vrienden uit voor een gezellig weekend met EOS!


Je zal hierbij met je ploeg in etappes van Nijmegen naar Enschede lopen. De sportievelingen onder ons kunnen zich dus lekker uitsloven om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten, en de wat minder sportievelingen kunnen na hun kortere afstand genieten van het eindfeest, een verfrissend drankje en veel gezelligheid.

De inschrijfkosten voor de Batavierenrace zijn €21! Bij deze prijs zit inbegrepen: deelname aan de race, slaapplek (tentje moet je zelf meenemen!), EOS hardloopshirt, het Batavierenrace eindfeest, ontbijt zondagochtend en een weekend vol gezelligheid en nieuwe vrienden.

Lijkt het je leuk om dit jaar mee te doen aan de Batavierenrace? Je kunt je inschrijven via www.eosvu.nl/batavierenrace! Wij hebben er zin in, hopelijk zien we jullie daar!


Nieuws

Koop nu je ticket voor het EOS Ledenweekend 2019!

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #19: Het EOS Ledenweekend

Lieve EOS-leden,

Afgelopen jaar hebben wij met de hele Weekend Commissie keihard gewerkt aan het EOS Ledenweekend! Het duurde even voordat we een geschikte locatie hadden, maar na een hoop mailtjes en belletjes kwamen we dan toch bij het juiste adres.

Lees meer...