Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Word lid!
    Word lid!

Ledenweekend: New Year Countdown

14Jun.

Van juni 14, 15:00 tot juni 16, 13:00

Bij 5975 Sevenum, Nederland

Het einde van dit enerverende schooljaar is in zicht. Om dit alles tot een spectaculair einde te laten komen, willen we dit samen met jullie knallend afsluiten tijdens het EOS Ledenweekend!


En wat is nu leuker dan het grootste feest van het jaar, oud en nieuw? Daarom gaan we samen met jullie niet één keer de glazen heffen, maar zal het hele Ledenweekend van 14 tot en met 16 juni in het teken staan van oud en nieuw. Op het themafeest zullen we door verschillende decennia reizen en daar weer gepast aftellen tot de toost. De dagelijkse evenementen zullen in het teken staan van oud en nieuw rond de wereld.

Heb jij zin om dit avontuur met ons aan te gaan? Schrijf je dan snel in via www.eosvu.nl/newyearcountdown!


Nieuws

Schrijf je in als mentor tijdens de introductiedagen!

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven als mentor tijdens de introductiedagen. Om de nieuwe eerstejaars een goede start van hun studie te bezorgen, hebben we namelijk nog een aantal van jullie nodig!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #21: Het XXIVe bestuur

Lieve lezers,

Op 5 juni werden Manon Paape, Sharon Morri, Frank Brugman, Shade de Wit, Noah Serkei en Andrea Nauta ingehamerd als kandidaatsbestuur. Vanaf 11 september zullen zij het stokje overnemen van het XXIIIe bestuur en aan de slag gaan als het XXIVe bestuur.

Tijd om hen eens beter te leren kennen! Je leest alles over het kandidaatsbestuur in deze blog.

Lees meer...