Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • Het EOS intro programma
    Het EOS intro programma
  • Word lid!
    Word lid!

Alumni Bootje Varen

21Jun.

Van juni 21, 18:00 tot juni 21, 22:00

Bij De Boelelaan, Amsterdam, Nederland

Wat een mijlpaal! Op vrijdag 21 juni gaan we voor de vijfde keer bootje varen met jullie tijdens het EOS Alumni Bootje Varen!


We zullen om 18:00 vertrekken, de precieze locatie volgt. Onder het genot van een drankje en een hapje zullen we herinneringen ophalen en bijpraten met oude bekenden. Na 3 uur meren we op dezelfde plaats weer aan en is er de mogelijkheid om de avond met z’n allen af te sluiten in een kroeg in de buurt.

Wil je voor €10,- mee bootje varen met de alumni. Meld je dan nu aan via www.eosvu.nl/bootjevaren!


Nieuws

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie!

Na een jaar hard werken is de zomervakantie aangebroken! EOS gaat ook genieten van een welverdiende vakantie, maar gelukkig kan je na de zomer weer bij ons terecht.

Zowel de bestuurskamer (HG-02A61) als FoyEOS (HG-02A03) zullen vanaf maandag 15 juli gesloten zijn. Vanaf maandag 19 augustus zijn beide kamers weer geopend en zal het bestuur voor je klaarstaan!

Namens het XXIIIe bestuur wensen wij iedereen een fantastische zomervakantie!

Blog

EOS-blog #22: Dit waren onze hoogtepunten

Op 24 september 2018 schreef ik de allereerste blogpost van EOS op de website. Nu, 10 maanden later, schrijf ik alweer de laatste blog van ons bestuursjaar. Het jaar zit er namelijk alweer op!

Het was een jaar met veel hoogtepunten en er zijn veel herinneringen gemaakt. Hieronder staan een paar hoogtepunten van het jaar beschreven.

Heb je deze leuke activiteiten gemist? Geen zorgen! Er staan voor volgend jaar weer veel activiteiten op de planning!

Lees meer...