Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • FSW Carrièreweek
    FSW Carrièreweek
  • Word lid!
    Word lid!
  • Bestel je boekenpakket!
    Bestel je boekenpakket!

Bestuursinfoavond 2

14Mar.

Van maart 14, 19:00 tot maart 14, 20:30

Bij

Faculteitsvereniging EOS is op zoek naar het XXIIIe bestuur! Het jaar is gelukkig nog lang niet voorbij voor het XXIIe bestuur, maar inmiddels wordt er al gezocht naar nieuwe bestuursleden voor het jaar 2018-2019. Een bestuursjaar bij EOS verrijkt je studentenleven op veel verschillende vlakken. Het is natuurlijk heel leerzaam: je doet bestuurlijke ervaring op binnen een grote vereniging en er is geen betere manier om te leren samenwerken en jezelf te leren kennen. Daarnaast is de gezelligheid niet minder belangrijk: je doet mee aan alle activiteiten en evenementen die EOS organiseert, waardoor je veel mensen leert kennen en je vrienden voor het leven maakt!
Wil jij meer weten over een bestuursjaar bij Faculteitsvereniging EOS en de verschillende functies binnen het bestuur? Kom dan naar de tweede informatieavond op 14 maart vanaf 19.00 uur in WN-C629. Het XXIIe bestuur zal op deze avond precies uitleggen wat een bestuursjaar inhoudt en ook is er de mogelijkheid om meer te weten te komen over de verschillende functies door middel van speeddate rondes met de bestuursleden!

Nieuws

FSW Carrièreweek

Wil jij ook weten wat jouw toekomst je kan brengen? Schrijf je dan nu in voor de FSW Carrièreweek!

Tijdens interactieve inhousedagen en inspirerende workshops krijg jij een exclusief kijkje in de keuken van diverse grote organisaties. Kijk voor meer informatie op www.eosvu.nl/carriereweek.

Meld je snel aan want vol = vol!