Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid!
  Word lid!
 • word commissielid!
  word commissielid!
 • FSS Career Week
  FSS Career Week
 • Internationale Studiereis 2019
  Internationale Studiereis 2019
 • Sociologie Congres
  Sociologie Congres

Young Talent Factory Workshops

13Feb.

Van februari 13, 2018 16:00 tot februari 13, 2018 18:00

De dag dat jij de universiteit gaat verlaten komt continu dichterbij. Maar hoe bereid je je voor op een goede sollicitatie bij jouw droomwerkgever en waar liggen precies jouw krachten? Kom erachter tijdens een reeks van 3 workshops die Faculteitsvereniging EOS in samenwerking met Young Talent Factory organiseert!13 februari: Ontdek jouw talent!
Leer hoe jij jezelf kunt onderscheiden van jouw studiegenoten door jouw unieke talenten te ontdekken! In deze workshop ga je aan de slag met jouw unieke kwaliteiten en krijg je inzicht in het voorkeursgedrag van jezelf en de ander. Daarnaast krijg jij de kans om een professionele profielfoto bij ons te laten schieten, dus zorg voor een representatieve look!

20 februari: Ontdek jouw droombaan!
Ga jij binnenkort stage lopen of ben jij binnenkort afgestudeerd en heb jij geen idee welk bedrijf of wat voor functie bij jou zou passen? Ontdek het in deze workshop door te kijken naar wat jouw ideale werkplek zou zijn, welke taken jij op je zou willen nemen en wat voor soort bedrijfscultuur bij jou past.

28 februari: Solliciteren
Wat moet er tegenwoordig allemaal in een cv staan? En hoe schrijf je nou een goede motivatiebrief? Of ga je toch voor een videopitch? Leer in deze workshop wat de trends zijn op het gebied van solliciteren en ga er zelf mee aan de slag! Heb je al een cv? Neem hem mee naar deze workshop! Heb je moeite met het maken van een cv? Maak er gratis één aan via ons platform tijdens de workshop!

Meld je hier aan!

Nieuws

Schrijf je in voor een van de februaricommissies!

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden?

Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Lees meer...

Blog

EOS-blog #10: De februaricommissies

Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Lees meer...