Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • EOS zoekt het XXIII bestuur!
  EOS zoekt het XXIII bestuur!
 • FSW Carrièreweek
  FSW Carrièreweek
 • NL Doet met EOS!
  NL Doet met EOS!
 • Internationale Studiereis 2018
  Internationale Studiereis 2018

EOS Social Awareness Tour

01Mar.

Van maart 01, 13:00 tot maart 01, 17:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Ontdek gratis met EOS de stad Amsterdam met het Leger des Heils en Plastic Whale!


Het Leger des Heils zal met ons in de geschiedenis duiken met een tour door de Rosse buurt (de Wallen) van Amsterdam. Tijdens deze tour komen we achter het verhaal van Majoor Bosshardt, die begon met het goodwill werk. Daarnaast zullen we plekken bezoeken waar het Leger des Heils nu nog steeds actief is, zoals opvangcentra voor daklozen en ontmoetingsplekken voor prostituees. Verder maken we ook een rondje door het Leger des Heils museum.

Vervolgens gaan we verder te water en dompelt Plastic Whale ons onder in de wereld van plastic. Stap met ons op de boot en ga als team de strijd aan om zoveel mogelijk plastic uit de grachten van Amsterdam te vissen. Wie weet wordt jouw team de EOS Plastic Vis kampioen van 2018 en vallen jullie in de prijzen.

Wil jij je samen met EOS inzetten voor een mooier Amsterdam? Geef je dan nu op voor de EOS Social Awareness Tour! Deelname aan de tour is geheel GRATIS. Meld je dus snel hier aan, want vol=vol. Aansluitend op de tour is er ook nog een borrel bij FoyEOS, om de avond in stijl af te sluiten!

LET OP: deze activiteit is alleen voor (pre-)master studenten!