Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • EOS zoekt het XXIII bestuur!
    EOS zoekt het XXIII bestuur!
  • EOS Dagtrip naar Brussel
    EOS Dagtrip naar Brussel
  • Internationale Studiereis 2018
    Internationale Studiereis 2018

FSW Carrièreweek

09Oct.

Van oktober 09, 2017 10:00 tot oktober 13, 2017 17:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

De FSW Carrièreweek gaat bijna van start!

Van 9 tot en met 13 oktober kan je deelnemen aan interactieve inhousedagen en krijg je een exclusief kijkje in de verschillende bedrijven van de Carrièreweek. Doe mee aan deze inhousedagen en laat je informeren, verrassen en inspireren. De volgende bedrijven zijn al bekend, maar hou deze pagina in de gaten voor alle updates van de unieke en interessante bedrijven die aansluiten op jouw studie!

 

Klik snel op 'Lees meer' voor meer informatie over de bedrijven!


Maandag

NOS

NOS: interesse in communicatie en politiek

LET OP: de workshop van de NOS is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

De Nederlandse Omroep Stichting (NOS) is sinds 1969 de officiële nationale omroep van Nederland. Met ongeveer 700 medewerkers is de NOS daarnaast ook een van de grootste omroepen in Nederland. Wil jij ook een kijkje nemen bij de NOS en daarnaast een bezoek brengen aan het binnenhof in Den Haag waar de politieke afdeling van de NOS overuren draait door de kabinetsformatie? Schrijf je dan hier snel in! De workshop duurt van 9:30 uur tot 12:00 uur, locatie: Den Haag.

 

waternet logo 2017

Waternet: interesse in bestuur en organisatie

Zonder water is er geen leven. Schoon water is belangrijk voor onze gezondheid en onze toekomst. Daarom maakt Waternet het beste drinkwater. Ze zorgen dat het afvalwater en hemelwater via riolering wordt afgevoerd.  Ze zuiveren het afvalwater en halen daar weer bruikbare stoffen uit. Ze houden het water in ons werkgebied op de juiste hoogte. Ze zorgen dat de dijken stevig zijn en ze houden de grachten schoon. Het uitvoeren van al deze taken maakt Waternet uniek. De workshop duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur, locatie: Korte Ouderkerkerdijk 7, Amsterdam. Kom zelf ervaren hoe Waternet zorg draagt voor al deze activiteiten voor ruim 1 miljoen mensen in de regio Amsterdam, schrijf je hier in!

 

Dinsdag

logo

Gistarter: interesse in communicatie en media

Altijd al willen weten hoe het is om met artiesten te werken? Kom dan langs in hartje Amsterdam! Gigstarter is Nederlands grootste online marktplaats voor live muziek. Opdrachtgevers en artiesten worden via het platform direct met elkaar in contact gebracht. Momenteel zijn er meer dan 1800 artiesten ingeschreven op het platform, in alle soorten genre's en formaties. Per maand komen er gemiddeld 350 offerte-aanvragen binnen, van huiskamerconcerten tot aan festivals. Afgelopen jaar is het bedrijf uitgebreid naar Spanje, België, Duitsland en Frankrijk.

Tom van der Velpen zal de ochtend verzorgen. Je leert het bedrijf op een interactieve manier kennen aan de hand van verschillende thema’s. Hoe zet je bijvoorbeeld een artiest in als ambassadeur? Hoe en waar begin je de communicatie met artiesten. En hoe ziet het turbulente begin eruit van een razendsnel groeiende start-up? De workshop duurt van 10:00 uur tot 12:00 uur, locatie: Paleisstraat 107, Amsterdam. Meld je hier snel aan!

Vice Logo.svg

VICE: interesse in communicatie, media en samenleving

LET OP: de workshop van VICE is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

Altijd al willen weten hoe het is om bij VICE te werken? Kom dan tijdens de FSW Carrièreweek langs bij VICE. We trappen de ochtend af met een presentatie over VICE verzorgd door Ewout Lowie, hoofdredacteur VICE.com en Jemima van der Tholen de Supervising Producer van de afdeling video.

Vervolgens beginnen we met de workshop. Waar moet je opletten bij het bedenken van een video format voor een documentaire of een artikel voor een platform bij VICE? Tijdens de workshop leer je op een interactieve manier wat een verhaal/idee goed maakt voor VICE en waar je op moet letten. Je krijgt ruimte om je idee te pitchen door middel van een elevator pitch en je krijgt hier op een leuke constructieve manier feedback op.

We eindigen de dag met een rondleiding door VICE. De workshop duurt van 9:45 uur tot 12:00 uur, locatie: Reguliersdwarsstraat 90-92, Amsterdam. Klik hier om je aan te melden!

regioplan goed

Regioplan: interesse in organisatie en onderzoek

LET OP: de workshop van Regioplan is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

Regioplan levert sinds 1984 onderzoek en advies ter ondersteuning van beleid. Regioplan heeft expertise op de volgende gebieden: werk en inkomen, veiligheid en justitie, migratie en integratie, sociaal domein en onderwijs. Regioplan werkt voor verschillende opdrachtgevers, met name voor de Rijksoverheid en gemeenten. Heb je interesse in (beleids)onderzoek? Lijkt het je leuk om kennis te maken met de verschillende facetten van het doen van onderzoek? Regioplan maakt gebruik van zowel kwantitatieve als kwalitatieve methoden. Dus of je nu het liefst de hele dag datasets analyseert of liever het veld in trekt voor diepte interviews, dan ben je bij ons op je plek. Meld je aan voor een bezoek aan Regioplan en ervaar hoe het is om als beleidsonderzoeker aan het werk te zijn! De workshop duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur, locatie: Jollemanhof 18, Amsterdam. Klik hier om je aan te melden!

 

Woensdag

Accenture red arrow logo

Accenture: interesse in consultancy

LET OP: de workshop van Accenture is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

Accenture is een wereldwijde organisatie die zich bezighoudt met Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations. Met meer dan 384.000 mensen bedienen ze klanten in meer dan 120 landen. 'Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance bedrijven en overheden te worden.' Dit lukt Accenture met een combinatie van kennis en ervaring in alle industrieën en bedrijfsfuncties en diepgaand onderzoek naar 's werelds meest succesvolle bedrijven. Interesse in consultancy en wil je nog meer weten over hoe Accenture is als bedrijf en hun projecten? Kom dan naar de Inhousedag van Accenture in de FSW Carrièreweek! De inhousedag zal bestaan uit een bedrijfspresentatie, het maken van een case en een lunch. Zo krijg je voldoende kans om echt alles te weten te komen wat je wilt weten over Accenture en zelf te ervaren wat het bedrijf allemaal doet. De workshop duurt van 9:00 uur tot 13:00 uur, locatie: Gustav Mahlerplein 90, Amsterdam. Schrijf je hier in!

 

Greenpeace logo.svg

Greenpeace: interesse in communicatie, politiek en samenleving

Is de stroomleverancier van jouw plaatselijke sportclub een voorloper of een vervuiler? Hoe zit het eigenlijk met de stroomleverancier van de VU? Greenpeace is bezig met een nieuwe campagne waarbij mensen worden aangezet om deze vragen te stellen. Bij Greenpeace wordt een case behandeld die meehelpt aan deze campagne. Deze case zal gegeven worden door Pelle Berting, Community mobiliser van Greenpeace. Voorafgaand aan de case wordt ook nog een rondleiding door het pand van Greenpeace gegeven. De workshop duurt van 12:30 uur tot 15:30 uur, locatie: NDSM-Plein 32, Amsterdam. Meld je hier aan!

 

Donderdag

JMG logo

JMG: interesse in persoonlijke ontwikkeling en sales

Jobs & Media Group is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van arbeidsbemiddeling. Onze expertise ligt in de sectoren ICT, Techniek, Recruitment, Sales, Marketing, Online Marketing, HR en Finance & Banking. Ons team van ruim 140 gedreven vakmensen staat garant voor energie, kwaliteit en ambitie. Ons werkveld beslaat inmiddels heel de Benelux en is nog altijd groeiende.

Deze dag zal in het teken staan van jouw ontwikkeling. Zo gaan we aan de slag met een sollicitatietraining waarbij jouw cv door professionals verbeterd wordt. Ook zal er ruimte zijn voor een salestraining en sluiten we de middag af met een gezellige borrel. De workshop duurt van 15:00 uur tot 17:00 uur, locatie: Apollolaan 171, Amsterdam. Schrijf je dus hier snel in.

van de bunt

Van de Bunt: interesse in consultancy

LET OP: de workshop van Van de Bunt is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

Van de Bunt is één van de oudste adviesorganisaties van Nederland en heeft al 84 jaar ervaring op het gebied van organisatieadvies. Tijdens de FSW Carrièreweek kun jij zelf ervaren hoe Van de Bunt dit doet. Onder begeleiding van een consultant en aan de hand van een echte case kom jij alles te weten over de turbulente wereld van consultancy. Hoe ziet de wereld van consultancy er in de toekomst uit? Wat zijn de competenties van de ideale consultant? De workshop duurt van 15:00 uur tot 17:30 uur, locatie: Weerdestein 97, Amsterdam. Kom erachter door je hier in te schrijven!

 

Vrijdag 

provincie noord holland

Provincie Noord-Holland: interesse in politiek, organisatie en bestuur

LET OP: de workshop van Provincie Noord-Holland is vol! Je kunt je niet meer aanmelden.

Van een gemeente weet iedereen over het algemeen wat het doet, net zoals van de landelijke regering. Weet je zeker dat dit zo is? Welke zaken behandelt een provincie precies? Ga mee naar de Provincie Noord-Holland en neem een kijkje in wat een provincie nou echt doet! Op vrijdagmiddag worden wij ontvangen bij de Provincie Noord-Holland om een beter beeld te krijgen van de taken en diensten van een provincie. Tevens wordt er uitleg gegeven over het takenpakket van een griffier binnen de provincie. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden waar alle tijd is voor vragen. De workshop duurt van 13:00 uur tot 16:00 uur, locatie: Dreef 3, Haarlem. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan hier aan!