Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
  • FSW Carrièreweek
    FSW Carrièreweek
  • Word lid!
    Word lid!
  • Bestel je boekenpakket!
    Bestel je boekenpakket!

Gala: Fifty Shades Of EOS

17Jan.

Van januari 17, 22:00 tot januari 18, 04:00

Bij Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 Amsterdam, Nederland

Ben je bijgekomen van het feestgeruis van de drukke decembermaand en wil jij het nieuwe jaar feestelijk inluiden met je vrienden van EOS? Dit jaar wanen we ons in een wereld van mysterie en sensatie tijdens het Fifty Shades of EOS Bal Masquè!


Trek je smoking of glitterjurk maar aan, want samen trappen we het nieuwe jaar spetterend af in Club Nova! AFC, Jack Fluga en Dax draaien die avond de plaatjes en onze eigen Rens Mulder brengt een verrassende act met saxofonist Tomas Delfgaauw. Vergeet tijdens de avond ook vooral niet te stemmen op jouw Mr. en Ms. Grey. Voor hen staat een spannende verrassing te wachten!

Dresscode:
Bal Masquè. Maskers zijn na de kerstvakantie verkrijgbaar bij FoyEOS (HG 02-A03) voor slechts €2,50 per stuk of koop een uniek masker met 15% korting bij MaskshopVenice.nl.

Tickets:
€7,50 voor leden en €10,- voor niet-leden. Kaarten zijn vanaf 8 januari te koop in FoyEOS of online via www.eosvu.nl/fiftyshades. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten! Let op: als je online een kaartje koopt, dan betaal je de niet-leden prijs + €0,50 Idealkosten.

Koop hier je ticket!


Nieuws

FSW Carrièreweek

Wil jij ook weten wat jouw toekomst je kan brengen? Schrijf je dan nu in voor de FSW Carrièreweek!

Tijdens interactieve inhousedagen en inspirerende workshops krijg jij een exclusief kijkje in de keuken van diverse grote organisaties. Kijk voor meer informatie op www.eosvu.nl/carriereweek.

Meld je snel aan want vol = vol!