Hallo allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie een dagje konden meekijken via Snapchat en Instagram met ‘De dag van …’.

Nu hebben jullie een aantal van onze bestuursleden ook via deze blog kunnen volgen, maar we zullen deze keer alle bestuursleden aan het woord laten. In het kort zullen zij laten weten waar zij de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

Nathalie en Thomas zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het voorbereiden van de Algemene Ledenvergadering, die op 12 december zal plaatsvinden. Natuurlijk is het ons doel om zoveel mogelijk punten uit het beleidsplan af te strepen, en inmiddels zijn de eerste punten ook behaald! Nathalie is druk bezig geweest met de uitnodiging, het filmpje, de agenda en het script, terwijl Thomas vooral bezig was met het bijwerken van de boekhouding voor de ALV. Volgende week zullen wij de voorbereidingen ook met de Raad van Advies bespreken.

Isa is de afgelopen tijd vooral bezig geweest met administratieve taken, maar heeft daarnaast ook veel andere leuke taken gedaan. Zoals het coördineren van maar liefst vijf commissies, met Nora meedenken over leuke ideeën voor de promotie en facultaire ideeën bedenken met Nathalie.

In tegenstelling tot het werken aan documenten en administratie, is Elianne bezig geweest met het opstarten van de september commissies. Zo was er de EKO-avond, mocht zij het eerste commissieledenuitje organiseren en is ze bezig geweest met het uitzoeken van de commissietruien.

Charlotte heeft zich daarentegen gefocust op de externe zaken, zoals het opzetten van de EOS Businessclub. Daarnaast is zij bezig geweest met het binden van een nieuwe partner voor de pijler study, welke verantwoordelijk is voor het aanleveren van samenvattingen en tentamentrainingen. Charlotte regelt alles met de partner, terwijl Thomas verantwoordelijk is voor het op tijd hebben van de samenvattingen en trainingsboekjes van onze nieuwe partner Tentamentrainingen.nl.

En als laatste Nora. Zij is vooral bezig geweest met al onze activiteiten promoten en publiceren. Ook heeft zij vorige week het beeldmateriaal voor het filmpje van de Algemene Ledenvergadering geschoten en zal zij zich de komende tijd bezighouden met het maken van de kerstkaart en de promotie voor het Gala en de Internationale Studiereis. Verwacht dus binnenkort de eerste posters en flyers van deze toffe evenementen!

Als je meer over onze taken en activiteiten wilt weten, kom dan zeker langs bij de Algemene Ledenvergadering op 12 december!

Liefs,

Het XXIIIe bestuur

EOS 1064 BorderMaker lowres