Lieve lezer,

Zaterdag 3 november is het zover, dan vliegen we met 24 (master)studenten naar Moskou!

Afgelopen halfjaar heeft de International Businesstrip Commissie alle zeilen bijgezet om deze geweldige reis neer te zetten naar de indrukwekkende stad Moskou. We hebben een vol maar zeer leuk en divers programma.

Zaterdag zullen we de gehele dag reizen en de dag afsluiten met een gezellig drankje in de stad. Zondag begint het programma met een wandeltour door Moskou, heeft iedereen wat vrije tijd en zullen we de dag afsluiten met zijn allen bij de Strelka Bar.

Maandag beginnen we bij de Panorama360, wat gevestigd is in het city business district van Moskou. Dit observatiedeck is het hoogste gebouw in Rusland en Europa, zeer indrukwekkend. Vervolgens zullen we in de middag de Kremlin tour doen.

Dinsdag zullen we Neso Russia en de Nederlandse Ambassade in Rusland bezoeken. Woensdagochtend beginnen we bij Strelka Institute en heeft iedereen in de middag weer vrije tijd om zelf de stad (en de shoppingcentra) te ontdekken. Vervolgens zullen wij woensdagavond 7 november met z'n allen naar de Champions Leaguewedstrijd gaan van CSKA Moscow – AS Roma. Wij zijn zeer benieuwd naar de ambiance.

Donderdagochtend zullen we beginnen met een rondleiding en proefsessie bij Coca-Cola. Vervolgens gaan we door naar de Association of European Businesses en sluiten we de dag af met een avondwandeltour met gids door Moskou.

Vrijdag beginnen we de dag vroeg bij Moscow Chamber of Commerce en Industry en gaan we vervolgens naar Deloitte. We sluiten de dag af bij Ericsson, waar wij onze diversiteitscase zullen presenteren en in discussie zullen gaan met Ericsson over het thema diversiteit. We sluiten de reis af met een avondje stappen. Zaterdag vliegen we gelukkig pas later op de dag weer terug naar Amsterdam.

Reizen met de metro blijkt al een ervaring op zich te zijn. Dit in combinatie met alle interessante bedrijven, culturele uitstapjes en de voetbalwedstrijd, weten wij zeker dat deze reis onvergetelijk gaat worden.

And this is our favorite thought: at first travel leaves you speechless, and then it turns you into a storyteller…

Rosa van den Tempel
Voorzitter International Businesstrip Commissie 2018

DSC 0008 BorderMaker