Wil jij nog meer uit de VU Introductiedagen halen? Meld je dan aan voor het EOS programma tijdens de VU Introductiedagen! 

Je kan je aanmelden voor het vijfdaagse EOS programma via het aanmeldformulier voor de VU Introductiedagen op de website van de Vrije Universiteit. Voor maar €17,50 kan je deelnemen aan de onderstaande activiteiten! Volg je de tweedaagse Introductie van de VU en wil je toch deelnemen aan het EOS programma? Dat kan! Je kan je vanaf maandag 26 augustus aanmelden voor het tweedaagse EOS programma bij de EOS-balie in HG-02A03.

Woendsdag 21 augustus 19:00 - Bootje varen met EOS

We gaan ’s avonds met iedereen de boot op om een boottocht te maken over het IJ. Hier hebben alle groepjes de kans om elkaar beter te leren kennen. Een ideaal moment om nieuwe contacten te leggen in de heerlijke avondzon onder het genot van een heerlijk muziekje.

Woendsdag 21 augustus 23:00 - Openingsfeest: Welkom bij EOS!

Nadat we van de boot afkomen, gaan we gezellig door naar het nachtelijk Amsterdam voor het openingsfeest. We willen je namelijk introduceren aan het bruisende nachtleven dat Amsterdam te bieden heeft.

Donderdag 22 augustus 22:00 - Kroegentocht

Op donderdagavond gaan we jullie een paar van de beste hotspots op het Leidseplein laten zien in de vorm van een kroegentocht. Een van deze hotspots is onze altijd gezellige hoofdsponsor: de Surprisebar!

Vrijdag 23 augustus 22:00 - NoNoMes

Om de eerste helft van de week goed af te sluiten, zullen we nog één keer feesten bij een echte studentenvereniging, namelijk NoNoMes!

Maandag 26 augustus 19:00 - Verrassingsactiviteit

Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing, maar we kunnen je verzekeren dat het een legendarisch spektakel zal zijn!

Maandag 26 augustus 22:00 - Unitas

Na de verrassingsactiviteit zullen we naar een van de grootste feesten in de introductieweek toegaan: Unitas in de Melkweg! Dit gaan wij doen bij studentenvereniging Unitas!

Dinsdag 27 augustus 08:30 - Wakker worden met EOS!

Dinsdag belooft een mooie, maar intensieve dag te worden. Je begint deze dag samen met EOS. De Introductie Commissie zorgt ‘s ochtends voor een heerlijk ontbijtje met op het menu: tosti’s, koffie en thee.

DSC 0010