Hi allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Deze keer staat de blog in het teken van de drie februaricommissies. Deze week zijn de inschrijvingen open gegaan voor de International Businesstrip Committee, de International Committee en de Introductie Commissie.

Vind je het leuk om de introductiedagen te organiseren voor de toekomstige eerstejaarsstudenten? Ben of word jij masterstudent en wil je een spetterende businesstrip organiseren naar een land naar keuze, waar er veel interessante bedrijven bezocht zullen worden? Of het lijkt jou leuk om internationale en Nederlandse studenten bij elkaar te brengen? Dan is een van de februaricommissies zeker iets voor jou!

Introductie Commissie
Deze commissie zal diverse activiteiten organiseren in de introductieweek om EOS zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een kroegentocht, een bootfeest of zelfs een biercantus speciaal voor de eerstejaars! Bij deze commissie kan je dus al je creativiteit kwijt en je komt veel in contact met nieuwe de FSW-studenten.

International Businesstrip Commissie
Deze commissie organiseert ieder jaar de International Businesstrip, speciaal voor (pre)masterstudenten. Aangezien deze studenten al aan het einde van hun opleiding zijn aangekomen, kunnen zij zich via deze reis oriënteren op werken in het buitenland. De commissie organiseert voor hen interessante bezoeken en workshops bij internationale bedrijven en de overheid in een land naar keuze! Afgelopen keer is de reis bijvoorbeeld naar Moskou gegaan, waar er veel toonaangevende organisaties zijn bezocht.

Nieuw: International Committee
Vanaf februari zal de International Committee fun-, loopbaan- en onderwijs gerelateerde activiteiten organiseren, waarbij de activiteiten in het Engels zullen zijn. De International Committee zorgt ervoor dat Nederlandse en internationale studenten zich mengen en daarnaast plezier met elkaar hebben terwijl ze veel van elkaar kunnen leren.

Lijkt het jou leuk om aan een van deze commissie deel te nemen? Schrijf je dan nu in als commissielid en verrijk je cv, je ervaringen als student en maak vrienden voor het leven! Aanmelden kan hier. Let op: aanmelden kan tot maandag 11 februari 17.00 uur!

Liefs,

Elianne Jantzen
Interne betrekkingen 2018-2019

DSC 0113 BorderMaker