FB Banner
Vrijheid: voor sommigen lijkt dit een vanzelfsprekendheid, voor anderen zeker niet. Maar wat is vrijheid nu eigenlijk? Welke vormen van vrijheid bestaan er en hoe kan de sociologie hier naar kijken? Dit komt allemaal ter sprake tijdens het Landelijk Sociologie Congres 2019!

Tijdens het congres zullen drie vormen van vrijheid besproken worden door diverse sprekers: ideologische vrijheid, vrijheid binnen de wet en instellingen en seksuele vrijheid. Tevens is er een mastermarkt, waar verschillende masterstudies uit alle hoeken van het land vertegenwoordigd zijn. Ideaal voor het kiezen van een masterrichting dus!

Zoals gezegd nemen verschillende sprekers ons in drie rondes mee in de verscheidene vormen van vrijheid via verschillende invalshoeken. De sprekers zullen in de komende tijd via het Facebook event bekend worden gemaakt. Houd dit evenement dus in de gaten voor meer informatie over het Landelijk Sociologie Congres 2019!

Tickets voor het meest interessante sociologie-evenement van het jaar zijn nu hier te koop. Een ticket voor het congres kost €5,-.