EOS Introductiepakket

Namens faculteitsvereniging EOS vinden wij het superleuk dat je hebt gekozen om de VU-introductiedagen mee te lopen als toekomstig FSW student. Naast het verplichte facultaire image1VU-introductieprogramma is er
ook nog een aanvullend plezierprogramma voor toekomstige FSW studenten, dat georganiseerd wordt door EOS. Dit programma loopt naast het verplichte VU-programma en het zal je dus niet belemmeren om de activiteiten van de VU te volgen.

Het is hét festijn dat je niet wil missen. De jaarlijkse populaire drie uur lange boottocht over het IJ, de kroegentocht en de Brakke dinsdagochtend activiteit worden weer georganiseerd en tevens zullen nog enkele verrassingsactiviteiten worden georganiseerd, die spetterend populair zijn onder studenten van de faculteit sociale wetenschappen. Ook krijg je een rondleiding door onze eigen lounge. Voor een extra prikkie van 15 euro kan jij met je toekomstige medestudenten langs deze reeks van ultra gezellige activiteiten en heb jij de mogelijkheid om zo snel mogelijk te werken aan je nieuwe vriendenbestand in Amsterdam. Maar wie zijn wij? Wel zo prettig om te weten.

EOS is de vereniging waar alle studenten aan de FSW, waar jij er in een mum van tijd ook een van zal zijn, zich bij kunnen aansluiten. Als het Griffoendor van Harry Potter op Zweinstein, hebben wij onze eigen afdeling binnen het reusachtige VU-complex. Onze kleur is oranje en dat valt niet te missen in onze eigen lounge, de FoyEOS. Hier kan je door het hele jaar socializen, tafelvoetballen, samenvattingen kopen en zelfs je complete boekenpakket komen afhalen aan het begin van het schooljaar. Kortom... waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? EOS zal je studieperiode voor de rest van de jaren die volgen ontzettend vergemakkelijken. Je hoeft namelijk zelf niet meer op zoektocht, dat heeft EOS al voor je gedaan.

Dus bestel het EOS-programma voor het luttele bedrag van 15 euro... dan kijken wij met ontzettend veel enthousiasme uit naar onze kennismaking tijdens het EOS Introductiepakket!

 

Woensdag: BoottochtBootfeest

Ze is niet zo groot als de Titanic of de Costa Concordia, maar ze wekt echt wel indruk en zinkt niet… geloof ons maar. Met alle nieuwe studenten gaan wij ’s avonds het schip op om een drie uur lange boottocht te maken over het IJ. Dit is ook echt een prachtig evenement. Alle introgroepjes kunnen hier ook echt kennis maken met elkaar en aangezien er niemand van de boot af kan, kan je elkaar moeilijk kwijtraken. Een topmoment om nieuwe contacten te leggen met je aankomende medestudenten. Dit alles gaat gepaard met veel muziek.

Woensdag: L.A.N.X.

Vele nieuwe studenten hebben er wel eens aan gedacht om bij een studentenvereniging te gaan. Nou… wij gaan er dus lanx!
En wel bij L.A.N.X. op de soos. Wil jij weten hoe het is om bij een studentenvereniging te gaan? Ga dan zeker met ons mee.

Donderdag: Kroegentocht

En ja hoor… Ook de jaarlijkse introductie kroegentocht is weer georganiseerd. We zullen drie kroegen afgaan waar we vaak komen met EOS. Hier is ook zeker ruimte genoeg op de vloer om de eerste danspasjes te zetten. We gaan feest vieren in de drie leukste kroegjes, verborgen in de steegjes achter het populaire Leidseplein.

Vrijdag: EOS-Uilenstedefestival

Naast de sportdag van de VU organiseren wij ook een heerlijke picknick op het groene gras van Uilenstede, de woonplaats van de VU-studenten. Hier kan je lekker socializen met je groepje onder genot van een
natje en ‘n droogje, maar bovenal… Bekijk hier eens een echt studentenhuis! Op dit evenement ligt die kans namelijk voor het oprapen. Na afloop zetten we met de gehele groep koers naar het zwembad, waar
we tot in de late uurtjes zullen blijven.EOS Student Party 10th May 2017 146

Maandag: Geheime Activiteit

Deze activiteit is extreem in trek bij studenten aan de FSW. We kunnen er nog niet veel over bekend maken, daarom heet het immers een ‘geheime activiteit’. Maar een voorproefje… Het is een activiteit waar veel studenten
zich bekend mee maken. Het is de studentendoop die je moet meemaken. Sterker nog! Studenten herhalen deze activiteit iedere keer weer opnieuw, omdat het groots en ontzettend gezellig is. Hierbij worden de strotjes goed gemarineerd met overheerlijke vloeistoffen. Hiervan krijg jij absoluut geen spijt!

Dinsdag: Wakker worden met EOS

De dinsdagochtend is de zwaarste ochtend van de hele introductieweek. Na dagen vol met activiteiten en vele feestjes worden jullie op dinsdag nog 1 keer verwacht op de VU om informatie te krijgen over jullie opleiding.
Omdat wij natuurlijk willen dat iedereen hier weer fris en fruitig aanwezig is organiseren wij een activiteit waar je rustig weer bij zinnen kan komen met een kopje koffie en een tosti!

 

The Hospitalitist

 

Hou je van hard werken, feedback geven, borrels en ben je flexibel?

Altijd al op toffe venues, festivals of events willen werken?

Zoek niet verder!

Bij the Hospitalitist helpen we jou te ontwikkelen en je skills te verbeteren, 5282
zodat je er ook na je studie wat aan hebt.  

Solliciteer nu