Deze commissie organiseert ieder jaar de International Business Trip, speciaal voor masters, pre-masters en eventueel derdejaars bachelor studenten. Aangezien deze studenten al aan het einde van hun opleiding zijn aangekomen, kunnen zij zich via deze reis oriënteren op het werken in het buitenland. Vergeleken met de internationale studiereis heeft deze reis een veel zakelijkere, carrièregerichte instelling; echt iets voor de ambitieuze en grensverleggende student! Deze Business Trip wordt gezien als 'The key to success!'. De Business Trip draagt zorg voor een reis van minimaal vijf dagen waarbij carrière en de arbeidsmarkt centraal staan. 

Afgelopen jaren is de reis onder meer naar Dubai, Genève, Dublin en Istanbul gegaan, hier zijn diverse bedrijven bezocht. Afgelopen jaar ging de reis naar het prachtige Reykjavik in IJsland! Tijdens deze reis zijn verschillende internationale toonaangevende organisaties en bedrijven bezocht en is genoten van de prachtige natuur van het land.

 

Voorzitter: Rosa van den Tempel
Secretaris: Celine Wesselo
Penningmeester: Esra Heinen
Externe Betrekkingen: Joes Dirkx
Public Relations: Rosanne Molendijk
   
 

 ibc

 

(v.l.n.r.: Rosanne Molendijk, Joes Dirkx, Celine Wesselo, Esra Heinen, onder: Romy van der Kleij (coördinator), Rosa van den Tempel)