EOS Blog #6: A Board Year as a Chair!

Home » EOS Blogs » EOS Blog #6: A Board Year as a Chair!

Een bestuursjaar bij EOS is heel leerzaam, uitdagend en vooral onwijs leuk. Deze week zal Thara iets meer vertellen over haar ervaring als voorzitter van het bestuur.

 “Het leuke aan voorzitter zijn, is dat je overal een beetje van meekrijgt. Je ondersteunt je bestuursgenoten waar nodig en op die manier ben je overal een beetje mee bezig. Daarnaast heb je ook je eigen taken en verantwoordelijkheden, zoals het voorbereiden van bestuursvergaderingen, het monitoren van je bestuursleden en overige taken die binnen jouw portefeuille vallen. Elke dag is weer anders en die afwisseling maakt het onwijs leuk. Daarnaast leer je zo ontzettend veel van een bestuursjaar! Zo heb ik mij tot nu toe erg ontwikkeld op het gebied van samenwerken, plannen en het motiveren van anderen. Een bestuursjaar in deze gekke tijd is natuurlijk anders dan anders, maar ik had het niet willen missen. Na dit jaar ben ik echt een ervaring rijker, eentje die ik voor altijd met mij mee zal nemen in de toekomst!!”

Item added to cart.
0 items - 0.00