EOS Blog #4: The Upcoming Projects!

Home » EOS Blogs » EOS Blog #4: The Upcoming Projects!

Hi allemaal,

Daar is die dan, de eerste blog van het nieuwe jaar! Maar helaas is er nog niet veel veranderd; de corona maatregelen zijn nog steeds hetzelfde en misschien wordt het nog wel strenger ☹. Misschien vragen jullie je wel af; waar zijn jullie de hele dag mee bezig dan?

Nou, wij hebben genoeg te doen. Zelfs zonder FoyEOS diensten, leuke activiteiten en borrels zijn we druk bezig! Naast de basic taken die altijd door blijven gaan, hebben we heel wat leuke en nieuwe projecten lopen. Hier kunnen we helaas nog niet te veel over kwijt, maar hopelijk kunnen we hier snel meer over vertellen. Andere dingen waar we nog mee bezig zijn is de selectie van de februari commissies! Zo gaan de Lustrum Commissie, Introductie Commissie en de MOVE Commissie binnenkort van start (als je je nog wil aanmelden voor een van deze commissies kan dat nog via eosvu.nl/committees !!). 

Daarnaast zijn we ook al bezig met het bedenken van de promotie voor de selectie van het XXVIbestuur! Al hebben we allemaal het gevoel dat we pas net begonnen zijn, dit zit er toch echt binnenkort al aan te komen. 

Als laatste wil ik nog even de carrièreweek benoemen. In de week van 15 t/m 19 februari vinden er allerlei toffe en interessante (virtuele) inhousedagen en webinars plaats door verschillende organisaties. Houd vooral onze Instagram in de gaten om meer te weten te komen over welke organisaties virtueel langskomen en wie weet zien we je in die week wel bij een of meerdere activiteiten! 

Al met al zijn wij druk bezig om achter en voor de schermen allerlei toffe dingen te organiseren. Deze vrijheid maakt een bestuursjaar onwijs leuk, omdat je alle ideeën die je hebt zelf kan gaan uitvoeren. Wel missen wij de gezelligheid ontzettend en hopen we dat we snel toch nog met elkaar kunnen samenkomen en leuke dingen doen!

Item added to cart.
0 items - 0.00