De RvA en KCC zijn op zoek naar nieuwe leden!

Home » De RvA en KCC zijn op zoek naar nieuwe leden!

De Raad van Advies (RvA)

De Raad van Advies is een van de raadgevende organen van EOS. De leden van deze commissie zijn verantwoordelijk voor het gevraagd en ongevraagd adviseren van het bestuur. Daarnaast ondersteunen zij het zittende bestuur door bijvoorbeeld het coachen van bestuursleden op persoonlijk niveau. Zij zijn contactpersoon wat betreft het uitvoeren van het beleid en algemene EOS-zaken. Door eerder opgedane kennis in de vorm van commissie- en/of bestuurservaring of ervaring met coaching kan jij het bestuur helpen een onvergetelijk jaar neer te zetten.

Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan het vormen van beleid en het op de hoogte zijn van de daarvoor belangrijke reglementen? Heb je inzicht in teamverbanden en hoe het beste feedback te geven? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren voor de Raad van Advies.

De Kas Controle Commissie (KCC)

De Kas Controle Commissie is het tweede raadgevende orgaan van EOS. De leden van deze commissie zijn verantwoordelijk voor het controleren van het budget en overige financiële zaken van EOS. Daarnaast ondersteunen ze de penningmeester van het zittende bestuur en adviseren ze deze daar waar nodig. De financiële gezondheid van de vereniging in stand houden is het einddoel van deze commissie. Door een oogje te houden op de inkomsten en uitgaves van EOS werk je samen met de penningmeester aan de toekomstbestendigheid van de vereniging. 

Heb jij ervaring met financiële en administratieve verantwoordelijkheden en lijkt het je interessant om je op deze vlakken je persoonlijk te ontwikkelen? Heb je verstand van EOS en help je graag onze vereniging op financieel vlak? Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren voor de Kas Controle Commissie!

Laat hieronder je sollicitatie voor lid van de RvA of KCC achter! Of mail je sollicitatie naar regenboog@eosvul.nl

    Plaats een reactie

    Item toegevoegd aan winkelwagen.
    0 items - 0.00