Businessclub

Home » Carrière » Businessclub

De EOS Businessclub is een exclusief platform voor leden van Faculteitsvereniging EOS. Door middel van loopbaangerichte activiteiten, georganiseerd in samenwerking met partners uit het bedrijfsleven, streeft de EOS Businessclub ernaar om studenten te ondersteunen in de ontwikkeling van professionele vaardigheden en zo een brug te slaan tussen student en arbeidsmarkt.

Iedere maand worden er voor de leden van de Businessclub 1 á 2 activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten kunnen verschillen tussen trainingen om de professionele vaardigheden te verbeteren, tot inhousedagen om in contact te komen met potentiële werkgevers en inspiratie op te doen. Ook worden er verschillende masterclasses, workshops en andere loopbangeörienteerde activiteiten georganiseerd. Voor iedere student zitten er dus relevante activiteiten tussen. De businessclub is dus als het ware een zelf-ontwikkel traject voor ambitieuze studenten!

Als lid dien je bij elke activiteit aanwezig te zijn. Ben je een bachelorstudent en wil je meer aan je professionele vaardigheden werken? Meld je dan aan voor een van de vele trainingen en workshops! Ben je een masterstudent en heb je meer behoefte om in contact te komen met bedrijven? Kom dan naar een van de vele inhousedagen of de carrièremarkt!

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via networkofficer@eosvu.nl!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00