Carrière

Home » Carrière

Ook jij als ambitieuze EOS student kan bij ons terecht voor carrière. Op dit moment is EOS nog steeds aan het groeien wat carrière betreft, zodat we elk jaar nieuwe en betere evenementen kunnen aanbieden. Hierbij krijgt EOS hulp van verschillende partners en zoekt het ook actief samenwerkingen op met relevante organisaties. Doormiddel van een grootschalig studenten onderzoek is EOS erachter gekomen dat de voorkeuren liggen bij de overheid, de publieke sector, non-profit organisaties en management/consulting. Hierdoor zal EOS vooral daarop focussen. 

Wat kan EOS voor jou doen?

Qua carrière biedt EOS jou een mogelijkheid om te groeien, te oriënteren en jezelf te ontplooien. Dit doen wij doormiddel van verschillende evenementen, zoals de Carrièreweek, De businessclub, Consultancy day, Recruitment Dinner en De EOS Vlooienmarkt. Deze evenementen zijn bedoeld voor de studenten zodat zij zich optimaal kunnen oriënteren. Daarnaast bieden wij regelmatig workshops, inhousedagen en businesscases aan. 

De Businessclub

Mocht jij nou mega ambitieus zijn, aan jezelf en je CV willen werken en jezelf maximaal willen oriënteren, dan is de businessclub helemaal jouw ding. De EOS businessclub is een streng selecte groep, die vanaf Januari elke maand inhousedagen bezoekt, trainingen krijgt (denk aan sollicitatietrainingen, LinkedIntrainingen) en daarnaast ook een groter netwerk opbouwt. Helaas zijn de aanmeldingen voor de EOS businessclub dit jaar gesloten, maar in september 2021 gaan ze weer open voor een nieuwe groep studenten!

Carrière evenementen

Tijdens de carrièreweek krijgt elke student de mogelijkheid om een week lang zich maximaal te oriënteren binnen allerlei verschillende sectoren. Er worden talloze activiteiten georganiseerd van workshops tot businesscases tot inhousedagen. De carrièreweek vindt altijd mid-februari plaats. Afgelopen februari hebben studenten kunnen genieten van traineeship aanbieders, IT-consultants, advies bureaus in de publieke sector, politieke consultants en non-profit organisaties.

Daarnaast heeft EOS dit jaar nog een EOS consultancy day, een Recruitment Diner en een Vlooienmarkt. Deze zullen in april, mei en juni plaatsvinden. Tijdens de EOS consultancy day leer je een dag lang kennis maken met verschillende consultancy bureaus. Volg onze LinkedIn om je als eerste aan te melden! Tijdens het recruitment dinner leer je op informele manier kennis maken een potentiele werkgever, onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de vlooienmarkt kan je over de carriere markt lopen alsof het een vlooienmarkt is, voor iedereen is hier wat!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00