Bestuurswissel en XCIXe ALV

Home » Bestuurswissel en XCIXe ALV

Beste leden, vrienden en kennissen,

Vorige week zijn wij tijdens de Algemene Ledenvergadering gewisseld van bestuur! We hebben afscheid genomen van het XXVIe bestuur en wij zijn als XXVIIe bestuur officieel ingehamerd. 

Na de laatste update van het beleidsplan, de realisatie van 2021-2022 en prachtige afscheidsspeeches van het XXVIe bestuur, hebben wij onze plannen en de begroting voor het nieuwe collegejaar gepresenteerd. In ons beleidsplan ‘Verbinding’ staat verbinding van EOS met de leden, faculteit en externe relaties centraal. Wij willen dit collegejaar de banden met deze drie groepen versterken om zo een sterke basis voor EOS neer te zetten.

Naast de bestuurswissel is er afscheid genomen van Sabrina Oornink, Fien Visser en Lisanne van Deijk als leden van de sollicitatiecommissie en zijn hier twee nieuwe leden voor ingehamerd: Nine Hekkema (Voorzitter) en Rutger de Jong (Algemeen Lid) zullen vanaf heden samen met Lirios Sanchez y Olid en Lisa Lambert de sollicitaties voor EOS verzorgen. 

Graag bedanken wij Job Prins voor het maken van onze mooie bestuursfoto’s en ARTIS-Groote Museum voor het beschikbaar stellen van hun prachtige locatie. Als student kun je hier voor slechts €10 een bezoek brengen aan de tentoonstelling over verbinding (op donderdagen tot 22u!).

Wij, het XXVIIe bestuur der Faculteitsvereniging EOS, hebben ontzettend veel zin in het komende jaar! We hopen jullie veel te zien in FoyEOS en tijdens onze activiteiten. 

Tot snel!

Heel veel liefde,

Bestuur XXVII – Margot, Lisa, Julian, Laurens en Elke

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0.00