Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Wat is Traisi?

Traisi is een online simulator ontwikkeld door een strategy-consultant met de bedoeling om studenten een goed beeld te geven van het consultancy-vak enerzijds en om de vaardigheden te Apple retina logoontwikkelen anderzijds. Dit gebeurt aan de hand van simulatie-cases die echte consultancy-projecten nabootsen, business cases en een PowerPoint ervaring.

Voor wie is Traisi?

Traisi is voor alle studenten die richting de Consultancy willen of graag een beter beeld willen krijgen van het consultancy-beroep. Je kunt werken aan projecten voor de RaboBank, KLM, Nutreco en nog veel meer.

Hoe werkt Traisi?

In de online simulator kun je als een echte Business Analyst of Junior consultant werken aan simulatie-cases die gebaseerd zijn op echte projecten. Hierbij werk je een project uit van client-introductie tot aan de analyse tot aan de opmaak van je PowerPoint report. Het hele proces is middels video-tutorials uitgelegd zodat je alles stap voor stap kan volgen. Ook kun je een PowerPoint course volgen en 30 business cases oefenen om je business acumen te vergroten.

Waarom Traisi?

Werkgevers eisen meer skills van studenten en universiteiten bereiden studenten niet goed voor. Daarnaast weet je als student vaak niet wat je wilt en met Traisi helpen we je daar een handje mee.

Welke waarde trek ik uit Traisi?

De gemiddelde consultancy vacature zal vragen om vloeiende vaardigheden in PowerPoint & Excel, sterke analytische vaardigheden en de vaardigheid om bedrijven te kunnen begrijpen. Deze drie vaardigheden kun je allemaal ontwikkelen in Traisi en op je CV zetten.

Hoeveel kost het?

Traisi is gratis en is bedoeld als tool om studenten te helpen. De founder Khalid Boukdid wil met Traisi studenten helpen en een bijdrage leveren aan het overbruggen van het gat tussen leren en werken. Wel vragen we elke student om 0,75 cent per maand aan de vereniging te betalen om de Traisi hosting-kosten te dekken.

Hoe schrijf ik me in?

Via de link http://eos-traisi.talentlms.com/ kun je je gratis aanmelden.