Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Sanya

Mijn naam is Sanya Berkhout. Ik ben 21 jaar en kom uit het prachtige Almere. Nadat ik mijn eerste jaar heb afgerond, besloot ik te verhuizen naar Amsterdam. Na twee jaar te hebben gewerkt voor VoorUit, waarbij ik een gratis kamer kreeg in ruil voor tien uur maatschappelijk werk, ben ik afgelopen zomer verhuisd naar Amstelveen. De reden hiervan was omdat ik besloot dat ik een bestuursjaar bij EOS wilde gaan doen en daardoor niet kon blijven werken bij VoorUit. Als derdejaars student Bestuurs- & Organisatiewetenschap mistte ik namelijk de praktische ervaring die ik niet op kon doen met studeren, maar wel belangrijk vond voordat ik de arbeidsmarkt zou betreden. Daarnaast had ik het zo naar mijn zin bij EOS en voelde ik mij hier helemaal thuis, dat ik bedacht dat een bestuursjaar een mooie nieuwe uitdaging zou zijn. Na mijn sollicitaties in spanning te hebben afgewacht, kreeg ik uiteindelijk te horen dat ik komend jaar Voorzitter zal zijn van deze prachtige vereniging.

Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het XXIIe bestuur en de vereniging in haar geheel. Samen met het bestuur zullen wij ons komend jaar gaan richten op de ontwikkeling van de student. In ons beleidsplan ‘Ontwikkeling’ valt te lezen hoe wij studenten willen ondersteunen in loopbaanoriëntatie en daarnaast maatschappelijk bewust willen maken. Beide thema’s zijn van essentieel belang in de ontwikkeling van de student. Als voorzitter zal ik er op toezien dat onze beleidspunten met volle overgave worden uitgevoerd en daarmee EOS van nog meer waarde voor leden te laten zijn.
Tot slot coördineer ik dit jaar de Weekend Commissie en zal ik namens EOS plaats nemen in het Universitair Verenigingen Overleg (UVO), Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie (LaSSA) en G5.

Ik wil graag afsluiten door mijn vertrouwen uit te spreken in de rest van het bestuur. Met behulp van ieders kwaliteiten zullen wij er een mooi jaar van maken voor EOS.