Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Eva

Mijn naam is Eva van der Zanden en ik heb de mooie leeftijd van 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in het Gelderse Duiven, maar inmiddels alweer zo’n twee jaar te vinden in onze hoofdstad. Sinds mijn eigen introductieweek aan de VU ben ik lid geworden van EOS. Door deze week werd ik steeds enthousiaster over de vereniging en besloot ik mij aan te melden voor een commissie. In mijn eerste jaar heb ik plaatsgenomen in Carpe Noctem en vorig jaar in de Internationale Studiereis Commissie. Door de afgelopen twee jaren vol met verschillende activiteiten en reizen, ben ik overtuigd van de oranje gezelligheid van EOS. Een jaar mij vol inzetten voor de vereniging doe ik dan ook maar al te graag! Na de zenuwslopende sollicitatieprocedure en het wachten op de uitslag, kreeg ik te horen dat ik zou worden aangesteld als Secretaris van het XXIIe bestuur.

Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle administratieve taken, zoals het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de ledenadministratie en het controleren van de voorraden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aanschaffen van nieuwe uittreksels en het controleren van de kwaliteit hiervan. Verder behoort het coördineren van de Alumni Commissie en de Borrel Commissie tot mijn vaste taken. Naast deze twee commissies zal ik dit jaar ook de Internationale Studiereis Commissie en de Passief Commissie coördineren. Daarnaast zal ik samen met Max Koningen plaatsnemen in het Landelijk Overlegorgaan Bestuurskunde.

Ik hoop jullie allemaal te zien bij EOS!