Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Doe mee met de EOS-introductiedagen!

  Ben jij aankomend student aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen? Wil jij een te gekke introductietijd lopen? Klik dan snel op 'lees meer' en zorg dat jij de EOS-introductiedagen mee maakt!

  lees meer....
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

anoukHoi! Mijn naam is Anouk Sanders, ik ben 20 jaar en ik kwam twee jaar geleden uit het verre Zeeland naar het grote Amsterdam om Bestuurs- en Organisatiewetenschap te studeren. In de introductieweek maakte ik kennis met Faculteitsvereniging EOS en ik wist eigenlijk al vanaf het eerste moment dat ik hier op mijn plek zat. Het organiseren van feestjes is altijd al mijn specialiteit geweest, dus ik besloot te solliciteren voor dé feestcommissie van EOS: Carpe Noctem. Deze commissie vond ik zo leuk, dat ik het jaar erop besloot om voorzitter te worden. Naast het gezellige feest-aspect heb ik ook veel kunnen leren en deze combinatie sprak mij zo erg aan dat ik besloot dat ik me een jaar fulltime wou inzetten voor de vereniging.

Ik vervul dit jaar de functie Interne Betrekkingen, dit betekent dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor alle 23 commissies die EOS rijk is, de commissieleden en alles wat hier nog meer bij komt kijken. Ik zal samen met Christa Dirix en de Sollicitatie Commissie verantwoordelijk zijn voor het vullen van deze commissies, trainingen organiseren en de altijd legendarische commissieledenuitjes plannen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor het versturen van de nieuwsbrieven en nieuwsflitsen en fungeer ik als de vertrouwenspersoon binnen EOS voor alle commissieleden en het bestuur. Heb je een vraag of zit je iets dwars? Neem dan vooral contact met me op of kom even langs! 

Naast de Sollicitatie Commissie zal ik dit jaar ook Carpe Noctem en de Weekend Commissie coördineren. Verder zal ik samen met Britt Bay deelnemen in het Landelijk Overleg Sociologie (LOS) en met Rinske Stam in het CW-zusjesoverleg.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn lieftallige bestuur een fantastisch jaar neer te zetten en ik hoop jullie gauw te zien in FoyEOS!