Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Introductieweekend Antwerpen

Van september 15, 17:00 tot september 17, 17:00

Bij Antwerpen, België

15 t/m 17 september vindt het altijd legendarische introductieweekend naar Antwerpen weer plaats. Tijdens dit weekend ga je superveel mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken! Daarnaast zullen we met z'n allen de kroegen in Antwerpen onveilig gaan maken door middel van een kroegentocht en een themafeest. Voor slechts €49,- kun jij een heel weekend lang feestvieren! Dit bedrag is inclusief verblijf, ontbijt, een luxe diner op zaterdagavond en een leuke activiteit zaterdagmiddag. Dit mag je als eerstejaars zeker niet missen!


Klik hier om je in te schrijven