Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

Liftweekend LaSSA

Van juni 16, 15:40 tot juni 18, 17:40

Bij Amsterdam, Nederland

We gaan knallend dit fantastische jaar uit met een activiteit waar elk jaar met volle teugen naar uit wordt gekeken. We hebben het natuurlijk over het beroemde LaSSA Liftweekend naar het buitenland! We gaan vrijdag 16 juni 2017 van start met de strijd om de beruchte Liftbeker! Wie als eerst op de geheime locatie aankomt wint, dus maak je studievereniging trots!

Het liftweekend is dit jaar iets duurder, omdat we naar een grote stad liften (hint!). Voor 30 euro krijg je één nachtje verblijf in een mooi hostel, ontbijt en een avondmaaltijd op zaterdag. Voor 55 euro kan je twee nachten blijven in het hostel (dus tot en met zondag 18 juni). De terugreis is op eigen kosten: je kan terugliften, of de (flix)bus/trein nemen. Bij aanmelding betaal je meteen 30 euro – de overige 25 euro mag je later overmaken. Klik hier op je aan te melden!