Inloggen

Inloggen op uw account

Gebruikersnaam
Wachtwoord
Onthoud mij
 • Word lid van Faculteitsvereniging EOS

  Je hebt boeken en samenvattingen nodig om mee te leren, je gaat nadenken over je verdere carrière, maar je wil bovenal eerst een fantastische studententijd hebben. Deze drie dingen gaan bij faculteitsvereniging EOS hand in hand. Je kunt bij EOS terecht voor je studiebenodigdheden, je leert de aansluiting van je studie op de arbeidsmarkt kennen en EOS zorgt het hele jaar door voor genoeg borrels en

  lees meer....
 • Hospitalitist

  Join the team of the Hospitalitist!

  Ben jij een echte carrièretijger? Dan is de Hospitalitist iets voor jou. Ga aan de slag bij de vetste feesten, festivals en chique hotels. Meer weten? Klik op lees meer!

  lees meer....
 • Word Vriend van EOS!

  Heeft EOS jouw studententijd een stuk leuker gemaakt? Draag jij nog steeds de vereniging een warm hart toe, ondanks dat je niet meer aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen studeert? Of ben je misschien wel een betrokkene van de Faculteit der Sociale Wetenschappen en wil je EOS graag steunen? Word dan nu vriend van EOS!

  lees meer....

De Media Commissie ondersteunt het bestuurslid Public Relations met haar taken. Zij zorgen onder andere voor foto's tijdens evenementen, promotiefilmpjes of juist aftermovies! Ben jij commissielid Public Relations en wil jij samen met de Media Commissie een gave promotie actie opzetten voor jouw acitiviteit? Mail dan snel voor de mogelijkheden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Klik hier om te kijken wat de Media Commissie zoal doet!

Voorzitter:   Aurora Montiel Somer
Secretaris: Zoë Betrian
Algemeen Commissielid: Maaike Berkers
Algemeen Commissielid:  Jesse Leijdekkers
Algemeen Commissielid: Manon Paape
Algemeen Commissielid: Thijs Hoekstra
 
   
   

Media Commissie

V.l.n.r.: 
Boven: Manon, Romy (coördinator), Maaike
Onder: Aurora, Jesse & Thijs